Viļņā vīrietis mēģināja padzīt tūristus no Ģedimina torņa

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc notikumu aculiecinieka teiktā, "Fedimina torņa apsardze nenodrošināja tūristiem pienācīgu drošību; apsargiem bija nepieciešams pārāk daudz laika, lai nomierinātu vīrieti.

RĪGA, 22. oktobris – Sputnik. Viļņā vīrietis mēģināja padzīt tūristus no viena no pilsētas galvenajām skatu laukumiem – Ģedimina torņa. Incidenta video publicēts YouTube.

Памятник советским воинам в Шяуляе - Sputnik Latvija
Lietuvā pie padomju karavīru pieminekļiem parādījušies uzraksti ar "skaidrojumiem"

Jaunietis, kurš nosaucis sevi par rasistu, pieprasīja, lai apmeklētāji nekavējoties "aizvācas prom", viņš nereaģēja uz apkārtējo aicinājumu nomierināties un beigās sāka grūstīt cilvēkus un kauties. 

Pēc notikumu aculiecinieka teiktā, Ģedimina torņa apsardze nenodrošināja tūristiem pienācīgu drošību. Apsargiem bija nepieciešams pārāk daudz laika, lai nomierinātu agresīvi noskaņoto vīrieti, viens no viņiem, kā uzskata aculiecinieks, bija "nobijies".

Videoieraksta autors paziņoja, ka tiesībsargi brauca uz notikuma vietu apmēram pusstundu, savukārt jaunietis pa šo laiku paspēja izdemolēt vienu no torņa zālēm ar televizoru un krēsliem.

Kā ziņo Sputnik Lietuva, kopumā vīrietis nodarījis vēsturiskajam piemineklim zaudējumus apmēram divu tūkstošu eiro apmērā.

Ziņu lente
0