Depo gatavojas iekarot Lietuvas tirgu

© Sputnik / Sergey MelkonovМагазин строительных товаров Depo
Магазин строительных товаров Depo - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tirdzniecības tīkla mājaslapā jau parādījušies sludinājumi par darbinieku meklēšanu Paņevežā, Viļņā un Kauņā; meklē pārdevējus, kasierus, servisa darbiniekus, kā arī veikalu vadītājus, grāmatvežus un noliktavas pārziņus.

RĪGA, 18. augusts – Sputnik. Latvijas būvmateriālu un saimniecības preču tirdzniecības tīkls Depo uzņem apgriezienus Lietuvas tirgū, taču sola atstāt vietu konkurentiem, vēsta portāls The Baltic Course.

Pērn tirdzniecības tīkls jau atvēra vienu veikalu Klaipēdas pilsētā, Lietuvā. Tagad Depo veikalus plānots uzbūvēt Viļņā un Paņevežā.

Логотип немецкой торговой сети Lidl на фасаде магазина - Sputnik Latvija
Veikalu tīkla Lidl paradokss: zemas cenas kaitē pircējam

Lietuvieši priecājas par vēl viena spēlētāja ienākšanu tirgū. Vēl jo vairāk tādēļ, ka Depo grasās mainīt patērētāju paradumus un sniegs iespēju paplašināties nelielajiem vietējiem tirgotājiem. Taču neviens neuzņemas atbildību prognozēt, vai tīkla darbība Lietuvā kļūs par veiksmes stāstu. Tirdzniecības tīkla mājaslapā jau parādījušies sludinājumi par darbinieku meklēšanu Paņevežā, Viļņā un Kauņā. Tiek meklēti pārdevēji, kasieri, servisa darbinieki, kā arī veikalu vadītāji, grāmatveži un noliktavas pārziņi.

Depo pārdod arī dzīvniekus – trušus, kāmjus, zivtiņas, papagaiļus, kā arī visu nepieciešamo to aprūpei. Tirdzniecības zāles drīkst apmeklēt ar dzīvniekiem, tie nav jāatstāj pie ieejas. Savukārt būvmateriālu korpusā drīkst iebraukt ar automobili.

Depo veikalus parasti izvieto uz 5 ha platības. Investīcijas vienā veikalā sastāda ap 10 miljoniem eiro. Šī tīkla objektus Lietuvā projektē SAS Contestus projektai.

Kā jau iepriekš rakstīja Sputnik Latvija, sludinājums par kandidātu atlasi ar labām krievu valodas zināšanām Valmieras veikalā izraisījusi sašutumu latviešu auditorijas vidū Twitter.

Pērn Depo iekļuva Latvijas populārāko zīmolu desmitniekā, ieņemot devīto vietu.

Ziņu lente
0