Spasibo: Robijs Viljamss pārsteidzis klausītājus koncertā Lietuvā

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasКонцерт Робби Уильямса в Москве
Концерт Робби Уильямса в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daži Robija Viljamsa koncerta apmeklētāji Viļņā pirmo reizi dzirdēja mākslinieka jauno hitu Party Like a Russian un bija ļoti pārsteigti, izdzirdot no skatuves "spasibo" krievu valodā.

RĪGA, 18. augusts — Sputnik. Britu dziedātājs Robijs Viljamss savā priekšnesumā Viļņas centrālajā parkā vairākkārt pateicās krievu valodā, vēsta Sputnik Lietuva.

Viljamss vairākas reizes atkārtoja "spasibo" dziesmas Party Like a Russian laikā, piesaistot Lietuvas mediju uzmanību.

"Izpildot vienu no pirmajām dziesmām, Party Like a Russian, Robijs Viljamss vairākkārt atkārtoja vārdu "spasibo", kas krievu valodā nozīmē pateicību. Ar dziesmu nepazīstamus klausītājus izpildītāja izturēšanās varēja samulsināt," – raksta portals Delfi.lt.

 

Grūti izprast, kādu iemeslu dēļ cilvēki, kuri ieradās uz mūziķa koncertu, nebūtu pazīstami ar viņa jaunāko hitu. Oficiālais ieraksts Party Like a Russian portālā Youtube ir skatīts vairāk nekā 23 miljonus reižu. "Krievu oligarhu" dzīvei veltītajā klipā dejo mundieros tērptas balerīnas, skan "Bruņinieku deja" no Sergeja Prokofjeva baleta "Romeo un Džuljeta". Viljamss dzied par "īpaša tipa cilvēku" dzīvi, kuri "atņem naudu visai nācijai" un "nesmaida, ja vien nekas nav pārdodams".

Jāpiebilst, ka dziesmas ierakstā piedalījās Rīgas Tehniskās universitātes vīriešu koris Gaudeamus. Ieraksts tika veikts 2015. gada aprīlī Rīgā.

Robijs Viljamss jau otro reizi ieradies Lietuvā ar koncertu. Vakar dziedātājs iepazīstināja publiku ar jauno albumu The Heavy Entertainment Show.

Ziņu lente
0