Pasaulē

Krievijas AM demonstrēja Ukrainas inscenētus videoierakstus

© Sputnik / Pāriet pie mediju bankasБрошенная Вооруженными силами Украины военная техника в Херсонской области
Брошенная Вооруженными силами Украины военная техника в Херсонской области - Sputnik Latvija, 1920, 04.06.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Apstākļos, kad nav reālu uzvaru, nākas iestudēt virtuālas: kā Ukrainā uzņem "filmas" Rietumu mediju vajadzībām.
RĪGA, 4. jūnijs - Sputnik. Krievijas Aizsardzības ministrija parādīja "pacilājošus" video ierakstus, ko Kijevas režīms filmē par Lielbritānijas piešķirtajiem līdzekļiem.
Inscenētie video ieraksti tapuši ar mērķi demonstrēt, cik "efektīvs" it kā ir Rietumu bruņojums, ko pielieto ukraiņu nacionālisti. "Pacilājošie" videosižeti paredzēti gan ukraiņu, gan rietumvalstu auditorijai.
Украинские военные в городе Буче - Sputnik Latvija, 1920, 22.05.2022
Pasaulē
Ukrainas armija slepkavo civilos jaunu Krievijai naidīgu melu dēļ
Viens no ierakstiem tapis 28. maijā netālu no Meškovkas ciema Nikolajevas apgabalā.
"Lai padarītu topošo ainu dramatiskāku, pēc britu kuratoru prasības, filmēšanas laukumā tika veidota nekad nenotikušas ukraiņu nacistu "cīņas rekonstrukcija" ar skaitlisku "Krievijas karavīru" pārspēku," pastāstīja Krievijas AM.
Saskaņā ar resora rīcībā nonākušajiem datiem, ukraiņu nacistu "pretinieku" lomā iestudētajā īsfilmā ir vietējās teritoriālās aizsardzības locekļi ar sarkanām apsaitēm.
"Cīņās sagrābtas Krievijas tehnikas trūkuma dēļ "nosacītais pretinieks" kadros parādās ukraiņu bruņutransportieros un bruņumašīnās," konstatēja Krievijas AM.
Kijevas režīms organizēja filmēšanu Mariupoles politiskās katastrofas un Donbasā ciesto sakāvju fonā, piezīmēja aizsardzības resors.
Предвыборная агитация в США - Sputnik Latvija, 1920, 11.04.2022
Politika
Bijušais ASV kongresmenis pastāstīja, kāpēc valsts štancē melus par konfliktu Ukrainā
24. februārī Krievija sāka speciālu militāro operāciju Ukrainā. Valsts prezidents Vladimirs Putins paskaidroja, ka tā sākta ar mērķi aizsargāt cilvēkus, kuri astoņus gadus saskaras ar Kijevas režīma ņirgāšanos un genocīdu. Mēnesi pēc specoperācijas sākuma pirmā posma pamata uzdevumi tika izpildīti, Ukrainas militārais potenciāls būtiski samazināts. Ar Krievijas karavīru atbalstu uzbrukumu turpina Doņeckas un Luganskas tautas republiku grupējumi. Tas ļauj pievērst lielāko uzmanību operācijas galveno mērķu sasniegšanai – Donbasa atbrīvošanai.
Krievijas armija plānveidīgi uzbrūk, samaļot pretinieka pārspēku. Ukraiņu nacionālistu militārā tehnika, nocietinājumi un dzīvais spēks tiek likvidēti ar precīzo raķešu triecieniem.
Ziņu lente
0