Viedoklis

Pienākuši "tumsības laiki": Rietumu civilizācija aprij pati sevi

© Sputnik / Sergey Melkonov Пикет молодежной организации "Протест" за права представителей ЛГБТ
 Пикет молодежной организации Протест за права представителей ЛГБТ - Sputnik Latvija, 1920, 28.04.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rietumi dzīvo tumsības laikmetā, kurā smadzenes ik dienas apšauda klīniski murgi – gan par to, ka piens ir kaitīgs, gan par to, ka puiku un meiteņu patiesībā nav.
Lieldienās cilvēks aizbrauca uz svētajām vietām, uz Jeruzālemi un nobrīnījās par gūto iespaidu: cik labi ir būt starp normāliem cilvēkiem (ebreji, palestīnieši, daudzi citi), kas ar šausmām un neizpratni klausās viņa stāstus par vājprātu, kas sācies ASV.
Ne jau tikai Amerikā vien. Citās Rietumu valstīs situācija ir līdzīga. Jeruzālemē raksta autors sastapa britu ģimeni, kas sarunā ar viņu atklāja – viņi pārdomā, kā mukt prom no Lielbritānijas, kur dzīve kļuvusi neizturama. Trīs ģimenes locekļi (ieskaitot dēlu – studentu) lēmumu pieņēmuši, un tagad vien apspriež, kad un kurp dodies, portālā RIA Novosti stāsta Dmitrijs Kosirevs.
Raksta autors ir amerikāņu reliģiskais filozofs Rods Dreijers. Beidzot viņam izdevies skaidri formulēt notiekošo: Amerika un Rietumi ne tikai paši grimst "tumsības laikmetā", viņi piedevām to izplata visur, kur vien ir gatavi pieņemt. Angļu valodā ir labs termins: Apgaismības laikmets (Enlightenment), no vārda "gaisma". Dreijers tā vietā ievietoja sakni "tumsa", un iznāca Endarkening. Antiapgaismības laikmets, grimšana tumsā, Aptumsība.
Magnāts un filantrops Džordžs Soross - Sputnik Latvija, 1920, 17.02.2022
Viedoklis
Džordžs Soross pieprasa varu pār pasauli
Iznāk, ka informācijas laukā sastapušās divas publikācijas par šo ļautiņu grimšanu "tumsībā". Viena – Dreijera materiāls "The American Conservative", kas patiesībā gan vairāk veltīts jaunās paaudzes vājprātigajai transpersonizācijai. Otrs raksts – "American Thinker" — veltīts piena kaitīgumam. Pēdējos gadus mediji pārsvarā vairoja šausmas no dažādiem veselībai kaitīgiem produktiem, sākot no tomātiem un piena (patiešām, tādi "zinātniski pētījumi" veikti). Un tagad piena tēma atkal uzpeldējusi, "kur gadījusies, kur ne".
Sāksim ar transpersonām. It kā neko jaunu šajā ziņā pateikt vairs nevar, vai ne? tomēr Dreijers pēta izglītības programmas. Pat ne skolu programmas – runa ir par gatavošanos bērnudārzam. Tā ietver varavīkšņainā karoga pētīšanu, pie tam bērniem vajagot paskaidrot: katrai krāsai ir sava jēga. Tālāk viņiem pašiem jāuztaisa tāds karogs un lepni jāpiekar to spēļu istabā, lai "lauztu balto kolonizatoru nosprausto dzimumu binaritāti".
Pēc tam bērnudārzā viņiem sāk skaidrot, ka vieni jūtas kā puikas, citi – kā meitenes, bet trešie – kaut ka citādi, un laiks padomāt, kāds ir tavs dzimums.
Протесты в Висконсине - Sputnik Latvija, 1920, 02.01.2022
Viedoklis
Savienotās Valstis trakos vēl divus gadus
Lai jau nu runa būtu tikai par skolu vien. Tomēr Dreijers atgādina, ka transpersonības mānija kļuvusi par demokrātu partijas un administrācijas politikas oficiālo virzienu, to atbalsta medicīnas zinatne. Piemēram, Amerikas pediatru akadēmija nesen patrieca speciālistus, kuri par šo problēmu pauda skepsi. Viņiem neļāva uzstāties ikgadējā konferencē. Viņi ir "atcelti". Mums ir darīšana ar "haosā un morālā pagrimumā kritušu sabiedrību", secināja autors (tas gan tāpat ir skaidrs).
Nu, bet tagad pāriesim pie piena. Te ir viens īpašs gadījums. Autors ar virkni atsauču uz zinātniskām un uz zinātni pretendējošām publikācijām stāsta mums: pusaudžu noziedzības uzliesmojumu birokrāti saista ar narkotikām, "Putina inflāciju", izglītības trūkumu, diskrimināciju, nepanesamiem studiju parādiem. Taču iespējams arī cits skaidrojums. 1979. gadā veikts zinātnisks pētījums sniedz saidras norādes par to, ka hronisku nepilngadīgu likumpārkāpēju uzvedības novirzes ir atkarīgas no... piena dzeršanas. Pašreizējo slepkavību un noziegumu skaita pieaugumu var piedēvēt sliktai audzināšanai mājās un... piena produktu patēriņam.
Virkne medicīnisko pētījumu pierāda, ka noziedzīga rīcība, iesaistīšanās bandās, ģimeņu disfunkcijas, pusaudžu depresijas, aptaujošanās un zarnu darbības traucējumi ir saistīti ar specifisku disaharīdu un galaktozes (to satur vienīgi piens) ietekmi.
Акция BLM в Лондоне - Sputnik Latvija, 1920, 02.09.2020
Viedoklis
"Dodiet naudu ekstrēmismam": kas un kā finansē Black Lives Matter
Bet valdība taču gadu desmitiem jau zinājusi, atgādina autors, ka sirds slimības, vēzis un insulti ir galvenie slepkavas Amerikā, un tie saistīti ar pienu. Un tomēr valdība nav pieprasījusi ražotājiem vismaz uzdrukāt uz iepakojuma brīdinājumus.
Vienā brīdī kļūst skaidrs: kaut kas nav kārtībā, tas viss pārlieku atgādina parodiju par smēķēšanas apkarotāju štancētajiem tekstiem. Noslēgumā acīs krīt frāze: "Netiek parādīta necieņa pret govīm", un izlaužas atvieglota nopūta. Autora uzvārds arī ir parodijas vērts – Laudermilks (milk – angļu val. – piens). Nu, tad jau viss ir skaidrs, viss ir kārtībā. Viņš joko.
Pēc tam sāc pārbaudīt rakstā iekļautās atsauces uz "pētījumiem" par piena šausmīgo kaitējumu, un noskaidrojas – tie patiešām ir. Atsauces ir īstas. Ar pienu patiešām cīnās, tāpat kā ar bērniem. Vai automašīnām (tās pavisam nopietni grib aizliegt), vai desmitiem citu "kaitīgu lietu".
Kādā pasaulē dzīvo šie ļaudis? Kā varēja nonākt tiktāl, ka jāšķērso okeāns, jābrauc uz Jeruzālemi, lai atvilktu elpu un tiktos ar normāliem cilvēkiem?
Протесты в Нью-Йорке - Sputnik Latvija, 1920, 15.06.2020
Viedoklis
Patiesības nav, objektivitāte ir mirusi. Amerikāņu mediju katastrofa
Tomēr, pateicoties tam visam, mēs saprotam, kāpēc rietumnieki ir gatavi ticēt savai propagandai, arī Ukrainas jautājumā, kas ataino konfliktu gluži kā no citas dimensijas. Viņi dzīvo tumsības laikmetā, kurā smadzenes ik dienas apšauda klīniski murgi – gan par to, ka piens ir kaitīgs, gan par to, ka puiku un meiteņu patiesībā nav.
Un vēl. Šis un tas visos tajos murgos ir patiess. Gan bērnu vājprātīgā transpersonizācija, gan pusaudžu noziedzības pieaugums līdz ar depresijām un pārējām šausmām.
Ziņu lente
0