Viedoklis

Pentagona biolaboratorijas Ukrainā: mērķi, līdzekļi un Baideni

© Sputnik / Министерство обороны РФ / Pāriet pie mediju bankasПроверка готовности войск РХБЗ к возникновению угрозы заражения вирусными инфекциями
Проверка готовности войск РХБЗ к возникновению угрозы заражения вирусными инфекциями - Sputnik Latvija, 1920, 03.04.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pentagona bioloģiskās laboratorijas Ukrainā radīja masu iznīcības ieroču komponentus un izstrādāja tehnoloģijas patogēnu nogādāšanai Krievijas teritorijā.
KF Brunoto spēku speciālā militārā operācija Ukrainas demilitarizācijai un denacifikācijai ļāvusi pavērt ASV Aizsardzības ministrijas biedējošās bioloģiskās programmas slepenas lappuses, noskaidrot, kāda bijusi Kijevas režīma un Baidenu saimes loma necilvēcīgajos eksperimentos, stāsta militārais analītiķis Aleksandrs Hroļenko.
Tagad daudz kas noskaidrojies par Pentagona projektiem UP-2, UP-8, UP-9, UP-10 Ukrainā, kuru mērķis ir Sibīrijas mēra, Kongo-Krimas hemorāģiskā drudža un Āfrikas cūku mēra ierosinatāju adaptācija konkrētiem mērķiem un etnosiem, kā arī lietišķa izmantošana. Tikpat bīstamie projekti UP-4 un Р-781 ietver bakteriālo un vīrusu patogēnu "piegādes" iespējas cilvēkiem ar migrējošo putnu un sikspārņu starpniecību.
Джо, Хантер и Бо Байдены - Sputnik Latvija, 1920, 01.04.2022
Viedoklis
Ukrainas pēdas. Baidena dēls atkal sagādājis papum nepatikšanas
31. martā Krievijas Aizsardzības ministrija iepazīstināja pasauli ar jauniem dokumentiem, kas apliecina ASV noziedzīgo militāri bioloģisko darbību Ukrainas teriotorijā.
Krievijas BS Radiācijas, ķīmiskās un bioloģiskās aizsardzības spēku priekšnieks Igors Kirillovs pastāstīja par ukraiņu uzņēmumu "Motor Sič" miiedarbību 2021. gada decembrī ar bezpilota lidaparātu "Bayraktar" ražotāju. Tās pamatā – darbs pie bioloģiski aktīvu aerosolu bezpilota piegādes un izsmidzināšanas. Kijevas režīms sadarbībā ar ASV gatavojās pielietot bioloģiskos ieročus pret Krieviju un tās sabiedrotajiem.
Turku "Bayraktar" darbības rādiuss (līdz 300 km) ļauj, piemēram, no Pentagona laboratorijas Harkovā "aizsniegt" Belgorodu, Voroņežu, Kursku, nerunājot jau par daudzcietušajām Doņeckas un Luganskas republiku teritorijām.
Krievijas Drošības padomes sekretārs Nikolajs Patruševs nesen atzīmēja, ka Krievija noslēdz pierādījumu apkopošanu par ASV militāri bioloģisko darbību Ukrainā, un tuvākajā laikā "visa civilizētā pasaule beidzot ieraudzīs, ka Amerika ir kļuvusi par Treša reiha – necilvēcīgo eksperimentu aizsācēja – tradīciju turpinātāju".
Сотрудник лаборатории держит контейнер с пробирками. Лабораторию подозревают в разработках биологического оружия - Sputnik Latvija, 1920, 20.03.2022
Viedoklis
ASV biolaboratorijas – uzmanības centrā: Ķīna revanšējas par Uhaņu
Jāpiebilst, ka Vācijai Ukrainā bija sava militāri bioloģiskā programma, ko finansējaBundesvērs un Vācijas ĀM. Krievijas pastāvīgais pārstāvis ANO Ženēvā Genādijs Gatilovs atklāja, ka vācu diplomāti un karavīri kaut kādiem nolūkiem pētīja Kongo-Krimas hemorāģisko drudzi un tā nodošanu cilvēkam caur ērcēm.

Hantovīrusi un Hanters

Jāsaprot, ka militāro resoru un diplomātisko pārstāvniecību darbība svešā valstī ir stingri reglamentēta, bet Kongo-Krimas drudzis, hemorāģiskais drudzis no hantovīrusu saimes, kā arī leptospiroze tiek uzskatītas par "aizmirstām" infekcijas slimībām ar augstu letalitātes līmeni.
Patiesībā jau ir skaidrs, kāpēc Pentagons, Bundesvērs un Kijevas režīms strādāja ar hantovīrusiem. Krievijas AM rīcībā ir visi dati par bioloģisko ieroču radīšanu Ukrainā. Tie nebija pētījumi ar karavīru palīdzību, - pārsvarā eksperimentēja ar civilajiem, nepārprotami lielākoties izmantoja slāvu etnosa sievietes.
Militāri bioloģiskā darbība Krievijas robežu tiešā tuvumā, piesaistot Pentagona kontrolētās Gruzijas biolaboratorijas un Virdžīnijas Politehnisko institūtu, raisa vēl lielākas bažas, jo ASV teritorijā tādi pētīumi nenotiek, "centrālais ofiss" Detrika Fortā slēgts 2019. gadā. Jaunas biolaboratorijas Pentagons būvē un finansē tālu no Ziemeļamerikas (kopā – vaqirāk nekā 300 objekti).
Biolaboratorija  - Sputnik Latvija, 1920, 14.03.2022
Viedoklis
Amerikāņu kareivji izmantoja ukraiņus bioieroču pārbaudei. Krievija bija nākamā
Pateicoties Krievijas speciālajai operācijai, ASV militāri bioloģiskie projekti Ukrainā ieinteresējuši visu pasauli. Amerikāņu telekompānija "Fox News" pastāstīja, ka Pentagons vismaz 14 gadus finansējis biolaboratorijas Ukrainā. Daļa projektu saistīti ar bioieročiem, bet oficiālie skaidrojumi – smieklīgi.
Izdevums "Daily Wire" atzīmēja: Pentagons un Valsts departaments jau atzinuši biolaboriju pastāvēšanu Ukrainā. "Global Times" atgādināja ASV bioloģisko pētījumu netīro pagātni. "Unz Review" konstatēja: bioieroču izstrāde Ukrainā padara ASV valdību par kara noziedzniekiem.
"New York Post" izmeklēšana apstiprināja: Hantera Baidena (ASV prezidenta dēla) investīciju fonds finansējis pētījumus "amerikāņu slepenajās laboratorijās, kas ražo bioloģiskos ieročus" Ukrainā. Šo informāciju publicēja britu avīze "Daily Mail". Izdevums Sasapost lauzija galvu "Vai pasaule piedzīvos jaunu pandēmiju no biolaboratorijām Ukrainā?". Mediju magnāts, ASV eksprezidents Donalds Tramps publiski palūdza Krievijas valsts vadītāju Vladimiru Putinu publiskot visu informāciju, kas kompromitē Baidenu.
Iepriekš ASV valsts sekretāra vietniece Viktorija Nulande, Senātā taujāta par "ukraiņu" bioloģiskajiem ieročiem, atbildēja: "Ukrainas rīcībā ir bioloģisko pētījumu objekti. Mēs esam noraizējušies par to, ka Krievijas spēki var tos pārņemt, tāpēc kopā ar ukraiņiem cenšamies nepieļaut nekādu pētniecisko materiālu nonākšanu Krievijas spēku rokās." Ja runa nav par ieročiem, vai vajadzētu tā raizēties?
Что скрывают биолаборатории США в ближнем зарубежье: 3D-экскурсия Sputnik - Sputnik Latvija, 1920, 18.11.2021
Video
ASV biolaboratorijas ārvalstīs: Sputnik 3D ekskursija
Amerikāņiem izdevās evakuēt no kara laboratorijām Kijevā, Harkovā, Odesā lielāko daļu dokumentācijas, datu bāzes, biomateriālus un iekārtas (uz Ļvovu). "Krievijas dezinformācija" atkal izrādījusies patiesa, taču tā vēl nebūt nav visa patiesība.
Krievijas centienus veidot jaunu, taisnīgu drošības sistēmu atbalsta lielākā un labākā cilvēces daļa. Piemēram, Ķīnas ĀM nesen ieteica pasaulei izpētīt un objektīvi novērtēt Krievijas publicētos materiālus par ASV militārajām bioloģiskajām laboratorijām Ukrainā, balstoties uz ANO mehānismiem un Konvencijas par bakterioloģisko (bioloģisko) un toksisko ieroču izstrādāšanas, ražošanas un uzglabāšanas aizliegšanu un to iznīcināšanu,
Pentagona bioloģiskās laboratorijas Ukrainā un "Baidenogeita" spēj piebeigt "hegemona" starptautisko reputāciju un iznīcināt Kijevas režīmu.
Lasiet militārā analītiķa Aleksandra Hroļenko kanālu Telegram https://t.me/AKhrolenko
Американские военнослужащие в костюмах биологической защиты. Архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 11.03.2022
Viedoklis
Draudi pie durvīm. ASV izveidojušas desmitiem biolaboratoriju Ukrainā
Ziņu lente
0