Krievijā

Noskaidrojies, kāds periods vajadzīgs Krievijai loģistikas pārveidošanai

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Риге открылся логистический центр Rimi
В Риге открылся логистический центр Rimi - Sputnik Latvija, 1920, 31.03.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Marta sākumā Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrs konstatēja, ka ārvalstu loģistikas kompānijas sākušas Krievijas produkcijas piegādes sabotāžas.
RĪGA, 31. marts – Sputnik. Krievijai būs nepieciešami trīs līdz seši mēneši, lai pārveidotu loģistiku dažādās nozarēs, un piegādes tiks pārorientētas uz ieinteresētajām valstīm, Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrs Deniss Manturovs pastāstīja telekanālā "Rossija 1", vēsta Sputnik Lietuva.
"Pārveidosies visa loģistika. Mums vajadzīgi trīs mēneši, lielākais – 6 mēneši dažādās nozarēs, sfērās, lai pārveidotu mūsu piegādes kanālus valstim, kas tam ir gatavas. Iegādājas un piegādā mums produkciju," viņš atbildēja uz žurnālista jautājumu.
Marta sākumā Krievijas rūpniecības un tirdzniecības ministrs konstatēja, ka ārvalstu loģistikas kompānijas sabotē Krievijas produkcijas piegādes. Pārsvarā runa ir par minerālmēslojumu.
Politiķis apliecinaja, ka Krievija "nevēlas sagātāt problēmas, kur nu vēl uzskrūvēt cenas" un gatava pagaidīt kolēģu "apsvērtu lēmumu", lai rastos iespēja strādāt ar ieinteresētām valstīm.
Rietumvalstis ieviesušas plašas sankcijas pēc Krievijas speciālās operācijas sākuma Ukrainā. Iesaldēta daļa KF Centrālās bankas rezervju un ieviesti ierobežojumi pret lielākajām bankām. Liela daļa kompāniju informēja, ka pamet valsti, aptur darbību vai iesaldē investīcijas projektos Krievijā.
Рабочие на стройке, архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 15.03.2022
Viedoklis
Pret Krieviju vērstās sankcijas nogalina Eiropas ekonomiku
Ziņu lente
0