Krievijā

VK atspēkoja mediju ziņojumus par "reklāmas pārdošanu" britu valdībai

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasЛоготипы социальных сетей
Логотипы социальных сетей - Sputnik Latvija, 1920, 21.03.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālais tikls "VKontakte" paziņoja, ka Rietumu mediju ziņas par "reklāmas pārdošanu" britu valdībai neatbilst patiesībai.
RĪGA, 21. marts - Sputnik.Informācija par "reklāmas pārdošanu" britu valdībai, kas vērsta uz valsts nostājas Ukrainas jautājumā virzīšanu sociālajā tīklā "VKontakte", neatbilst patiesībai, ziņoja uzņēmuma preses dienestā.
Iepriekš svētdien parādījās informācija par to, ka britu varasiestādes savas nostājas virzīšanai Ukrainas jautājumā, pirka reklāmu sociālajā tīklā VKontakte", par to ziņoja laikraksts "Sunday Telegraph".
Сотрудники Facebook на фоне нового логотипа компании у ее штаб-квартиры в Менло-Парке, Калифорния - Sputnik Latvija, 1920, 16.03.2022
Pasaulē
Amerikāņi lūdz Putinu bloķēt "Facebook"
"Norādītā informācija neatbilst patiesībai. Visa informācija tiek rūpīgi pārbaudīta pirms publikācijas mūsu reklāmas platformās. VK resursos un reklāmas tīklā var tikt radīta vienīgi tā reklāma, kas atbilst VK noteikumiem un Krievijas Federācijas likumiem," teikts ziņojumā.
24. februārī Krievija sāka speciālu militāro operāciju Ukrainā. Valsts prezidents Vladimirs Putins paskaidroja, ka tā sākta ar mērķi aizsargāt cilvēkus, kuri astoņus gadus saskaras ar Kijevas režīma ņirgāšanos un genocīdu. Viņš uzsvēra, ka šiem nolūkiem plānota Ukrainas demilitarizācija un denacifikācija, nepieciešams tiesāt visus kara noziedzniekus, kuri atbildīgi par asiņainajiem noziegumiem pret Donbasa mierīgajiem iedzīvotājiem.
Krievijas Aizsardzības ministrija paziņoja, ka Bruņotie spēki vēršas tikai pret militāro infrastruktūru un Ukrainas armiju, civiliedzīvotājus nekas neapdraud. Ar Krievijas karavīru atbalstu uzbrukumu turpina Doņeckas un Luganskas tautas republiku grupējumi. Taču nav ne runas par Ukrainas okupāciju, uzsvēra Putins.
Meta un Facebook logo - Sputnik Latvija, 1920, 14.03.2022
Viedoklis
Meta pieteikusi karu krieviem. Nāksies to denacificēt
Ziņu lente
0