Pasaulē

WSJ: amerikāņu izlūki sūdzas par toksisku kolektīvu

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasASV karavīri
ASV karavīri - Sputnik Latvija, 1920, 25.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV Aizsardzības ministrijas Izlūkošanas pārvaldes darbinieki sūdzējās par ņirgšanos.
RĪGA, 25. februāris – Sputnik. ASV Aizsardzības ministrijas Izlūkošanas pārvaldes darbinieki sūdzējās par toksisku darba vidi kolektīvā, vēsta izdevums The Wall Street Journal, atsaucoties uz Kongresā un Senātā iesniegtajām darbinieku sūdzībām.
"Toksiskā vide ministrijā apdraud nacionālo drošību," paziņoja atvaļinātais ASV Gaisa spēku apakšpulkvedis Raiens Suizlijs, kurš apkopoja liecības.
Saskaņā ar iegūto informāciju, viens no Aizsardzības atašeju dienesta Romā darbiniekiem slepeni ziņoja vadībai par savu kolēģu darbu, kas vēlāk radīja naidīgu vidi kolektīvā un sagrāva izlūkošanas datu vākšanas procesu.
Viens no ASV JKS virsniekiem pastāstīja, ka darbā uzzinājuši par viņa veselības problēmām un sākuši izmantot šo informāciju pret viņu. Tāpat viņš sūdzējās, ka darbā nav iespējams izrādīt iniciatīvu.
2020. gadā tika veikta dienesta darbinieku aptauja, saskaņā ar kuru aptuveni 50% respondentu iebiedēti un izsmieti, saskārušies ar uzmākšanos, savukārt 30% aptaujāto saskārušies ar rases, dzimumu un citām diskriminācijas formām.
Военнослужащие армии США - Sputnik Latvija, 1920, 16.08.2020
Viedoklis
"Tas sācies nesen": kāpēc ASV armijas karavīri nogalina viens otru
Ziņu lente
0