Latvijā

Ekonomikas ministrija organizēs vebināru daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem

CC0 / PxHere / Dzīvojamā māja
Dzīvojamā māja - Sputnik Latvija, 1920, 18.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vebināra gaitā eksperti pastāstīs, kā uzturēt balkonus un lodžijas, kā arī kādas prasības un ierobežojumi noteikti šiem objektiem.
RĪGA, 18. februāris — Sputnik. Ekonomikas ministrija informēja, ka ieplānojusi vebināru, kas skars daudzdzīvokļu māju balkonu un lodžiju drošības problēmas. Vebinārs "Balkoni un lodžijas – problēmas un risinājumi" tiks 28. februārī, stāsta Mixnews.lv.
Ziņots, ka pasākumā eksperti pastāstīs par visbiežāk sastopamajām problēmām balkonu un lodžiju uzturēšanas jautājumā, kā arī par to risinājuma iespējām. Daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji un pārvaldnieki tiks informēti par tiesiskajām normām. Speciālisti pastāstīs, kā padarīt drošākas šīs mājas daļas, kā piesaistīt finansējumu balkonu renovācijai.
Жилой дом в Риге - Sputnik Latvija, 1920, 07.02.2021
Rīgas iedzīvotāji saņēma vēstules ar prasību demontēt balkonu stiklojumu
EM iepazīstinās klausītājus ar nesen veikto balkonu tehniskā stāvokļa pētījumu. Saskaņā ar tā slēdzieniem izstrādāta virkne tipveida risinājumu to stāvokļa uzlabošanai. Vebināra gaitā tiks atklāta informācija par visiem šiem variantiem.
Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta eksperti atgādinās, ka pret balkoniem un lodžijām daudzdzīvokļu mājās izvirzīta virkne prasību, kā arī stāstīs par pašreiz spēkā esošajiem ierobežojumiem.
Vebinārā informāciju sniegs Ekonomikas ministrijas, PTAC pārstāvji, Valsts institūta ALTUM speciālisti, kā arī būvnozares eksperti.
Vebināram iespējams pieteikties šeit.
Ziņu lente
0