Latvijā

Izveidota vietne Latvijas kosmosa nozarei

© Pixabay / PexelsЗвездное небо
Звездное небо - Sputnik Latvija, 1920, 16.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vietnē var iepazīties ar stāstiem par Latvijas kosmosa industriju, iegūt informāciju par Latvijas kosmosa stratēģiju līdz 2027. gadam.
RĪGA, 16. februāris - Sputnik. Izglītības un zinātnes ministrijas un Latvijas Kosmosa industrijas asociācijas spēkiem tika izveidota Latvijas kosmosa nozari reprezentējoša vietne, raksta Bb.lv.
Šī projekta galvenais mērķis ir veicināt nacionālās kosmiskās industrijas atpazīstamību un savstarpējo kontaktu dibināšanu, kā arī atbalstīt nacionālo un starptautisko dalībnieku tīklu veidošanu.
Берег пересыхающего Аральского моря - Sputnik Latvija, 1920, 23.01.2022
Pasaulē
Kas noticis ar Arālu: krievu kosmonauts publicēja ekskluzīvu fotogrāfiju
Jaunajā vietnē ir pieejamā informācija par valstī reģistrētajiem uzņēmumiem un zinātniskajām institūcijām, kas ir aktīva kosmosa ekosistēmas daļa vai kuriem ir tiešs potenciāls pielietot savas tehnoloģijas kosmosa nozarē.
Tāpat vietnē var iepazīties ar stāstiem par Latvijas kosmosa industriju un iegūt informāciju par Latvijas kosmosa tehnoloģijām un kompetencēm, kā arī atrast informāciju par sadarbību, finansiālo atbalstu un mācību iespējām kosmosa jomā gan nacionālā, gan Eiropas, gan pasaules līmenī.
Ziņu lente
0