Latvijā

Gada nogalē Rēzeknē atvērs jaunu tirdzniecības centru

CC BY-SA 4.0 / PEPCO / Pepco (cropped image)Торговая сеть Pepco
Торговая сеть Pepco - Sputnik Latvija, 1920, 07.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunajā tirdzniecības centrā Stacijas ielā Rēzeknē atradīsies pārtikas un apģērbu veikali, kā arī aptieka.
RĪGA, 7. februāris – Sputnik. Mazumtirdzniecības tīkla "Citro" pārvaldnieka SIA "Latvian Retail Management" valdes priekšsēdētājs Imants Kelmers pastāstīja, ka līdz 2022. gada beigām Rēzeknē būs vēl viens tirdzniecības centrs, raksta Tvnet.lv. Viens no galvenajiem nomniekiem tajā būs "Citro" veikals.
Pēc Kelmera teiktā, kompānija plāno paplašināt "Citro" veikalu tīklu gan reģionos, kur tā jau darbojas, gan līdz šim neapgūtās teritorijās. Šī gada pirmajā pusē Latvijā plānots atvērt vairākus jaunus "Citro" veikalus.
Открытие супермаркетов сети Lidl в Риге вызвало ажиотаж у рижан и очереди у магазинов - Sputnik Latvija, 1920, 30.10.2021
Latvijā
Paskatieties uz pensijām: sociālie tīkli atbild Saeimas deputātam par rindām Lidl
Uzņēmums tāpat atzīmē, ka patlaban Rēzeknē Stacijas ielā tiek būvēts jauns tirdzniecības centrs, kur "Citro" kļūs par vienu no galvenajiem nomniekiem. Tas būs viens no lielākajiem "Citro" veikaliem ar platību vairāk nekā 800 kvadrātmetru.
Rēzeknes mājaslapā noradīts, ka tirdzniecības centra būvdarbus veic SIA "Rall".
Uzņēmuma valdes loceklis un līdzīpašnieks Arnolds Laizāns paudis, ka tirdzniecības centrā bez "Citro" veikala būs arī aptieka, SIA "Kurzemes gaļsaimnieks" gaļas veikals. Tāpat, jaunajā tirdzniecības centrā plānots atvērt
"Pepco" un "Multum" veikalus.
Tiks uzbūvēta arī publiskā infrastruktūra - transportlīdzekļu stāvvieta, kā arī noasfaltēts piebraucamais ceļš daudzdzīvokļu mājai, kas atrodas blakus būvobjektam.
Pēc zemesgrāmatas datiem, zemesgabals Stacijas ielā 20A pieder pašam būvniekam — "Rall", kurš to 2019. gadā nopircis par 31 200 eiro.
Ziņu lente
0