Video

2022. gadā notiks pāreja pie jaunas valūtas pasaules: kāda tā būs?

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Spriedzi pasaules arēnā ieplānojuši sen zināmi spēki, un tas nebūt nav pirmais mēģinājums no jauna pārdalīt pasauli, lai pēc tam pārdalītu kapitālu, uzskata militārais eksperts, atvaļinātais pulkvedis Aleksandrs Žiļins.
Par to, vai tuvākajā laikā notiks uzbrukums Donbasam, kāpēc tas ir tikai iegansts ieplānotai pasaules pārdalei, kuri no pasaules spēles dalībniekiem vairāk nekā citi ieinteresēts Ukrainas un Krievijas sadursmē, kāda loma konfliktā sagatavota Baltkrievijai? Par to YouTube kanālā "Sputnik krievu valodā" runā eksperts.
"Jezga ap Ukrainu ir manevrs uzmanības novēršanai, lai mudinātu pasaules sabiedrību atbrīvoties no spriedzes un vadīt situāciju atbilstoši tās attīstībai. Karš ir vajadzīgs, taču kam? Ir jāsaprot, ka karus nesāk ne Hitleri, ne Baideni, ne Putini. Karus sāk naudas saimnieki. Paplašinātās kapitāla atražošanas industriālā sabiedrība, kurā mēs vēl nesen dzīvojām, izlaiž garu. Un 2022. gads, kad notiks pāreja pie jaunas pasaules kārtības un jaunas valūtas pasaules. Tātad vajadzīgi nepārvaramas varas apstākļi. Visa pasaule šajā industriālajā sabiedrībā ir dzīvojusi un turpina dzīvot uz britu tiesību pamata. Šajās tiesībās ir 8. punkts – "force majeure" – karš, dažādas pandēmijas, klimatiskās nepatikšanas un tā tālāk. Atklāti sakot, man šķita, ka visa tā bakhanālija ar kovidu tāpēc vien palaista, lai izvairītos no kara, taču neizdevās," sprieda Žiļins.
Tagad, eksperta ieskatā, karš vajadzīgs, lai pasaules spēles dalībnieki, kas kontrolē pamatkapitālus, varētu izvairīties no pušu saistībām, "lai izpūstu finansiālos burbuļus, lai balti un pūkaini, bez saistībām pārietu jaunajā pasaules kārtībā un jaunajā valūtas pasaulē."
Ziņu lente
0