Pasaulē

Beigsies ar "gaiļa dziesmu"? Atklāts Vangas pareģojums par pandēmijas noslēgumu

© REUTERS / stringerLaternu festivāls Ķīnā
Laternu festivāls Ķīnā - Sputnik Latvija, 1920, 31.12.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pazīstamās gaišreģes Vangas kūms pastāstīja par "gaiļa dziesmas" dienu, kad beigsies pandēmija.
RĪGA, 31. decembris – Sputnik. Gaišreģe Vanga, izrādās, pareģojusi, ka globālā epidēmija beigšoties ar "pirmo gaiļa dziesmu" – tādu slavenās tuvinieces "vēstījums" nodevis viņas kūms Sergejs Kostornojs, vēsta radio Sputnik, atsaucoties uz "Ņevskije novosti".
Dziedniece un gaišreģe savas dzīves laikā nosauca infekcijas izplatības avotu, tāpēc konspiroloģijas piekritēji nosprieda, ka viņa runājusi par koronavīrusu.
Kostornojs un Vangas tulkotājs Stojans Petrovs atsauca atmiņā kaut kādus "dzelteno draudus".
Pareģe nepārprotami stāstīja par "kroni, kas karājas pār pasauli" un sāks ietekmēt cilvēci "simetriskajā 2020. gadā". Acīmredzot, Vanga runāja par Ķīnu, jo tieši tur atradās slimības avots – vietējais zivju tirgus Uhaņas pilsētā. Pat vīrusu sākotnēji dēvēja par "Uhaņas vīrusu", tāpat kā tā pirmo paveidu, atgādināja preses izdevums.
Vanga uzskatīja, ka cilvēcei parādīsies ierocis pret slimību, traktēja gaišreģes stāstīto viņas kūms. Runa ir par vienu vai vairākām vakcīnām, kas aizsargā no kovida. Nāksies pagaidīt vismaz divus gadus, līdz tiks izgudrota universāla "pretinde", paskaidroja Kostornojs.
Spriežot par termiņu, kad cilvēki varēs uzvarēt slimību, gaišreģe pieminēja "gaiļa dziesmas" dienu – 2022. gada 21. martu, pavasara saulgriežu dienā pēc senslāvu kalendāra.
Слепая, которая видела все? Кто такая Ванга? - Sputnik Latvija, 1920, 02.02.2021
Video
Aklā, kas redzēja visu? Kas īsti bija Vanga?
Taču tik precīza prognoze rada šaubas, un skeptiķi iesaka orientēties uz Gaiļa gadu – 2029. gadu.
Jāpiebilst, ka iepriekš noskaidrojies – viena no Vangas slepenajām prognozēm sakritusi ar zinātnieku un astrologu viedokli.
Ziņu lente
0