Latvijā

Kādas izmaiņas gaidāmas "Rīgas satiksmes" darbā Ziemassvētkos

© Sputnik / Sergey MelkonovПассажиры в рижском трамвае
Пассажиры в рижском трамвае - Sputnik Latvija, 1920, 22.12.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Rīgas satiksme" ziņo par gaidāmām izmaiņām sabiedriskā transporta, stāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā Ziemassvētku brīvdienās.
RĪGA, 22. decembris - Sputnik. Piektdien, 24. decembrī, autobusi, trolejbusi un tramvaji kursēs pēc brīvdienu grafika. Pasažieri, kuri iegādājušies biļetes braucieniem darba dienās, lūgti ievērot, ka 24. decembrī darbosies mēneša biļetes, kas paredzētas visām mēneša dienām vai stundas biļetes brīvdienām, tiek ziņots uzņēmuma mājaslapā.
Ekspresbusu maršruti svētku laikā nekursēs.
Алкогольный магазин-склад в Валке - Sputnik Latvija, 1920, 06.12.2020
"Pasūti savu dzērienu": veikals Rīgā izdomājis, kā izgrozīties
Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo "Rīgas satiksme", 24., 25. un 26. decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.
Ceturtdien, 23. decembrī, "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 17:00, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz plkst. 19:00. 24., 25. un 26. decembrī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.
Klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja ieraksta. Pirmdienās, otrdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās klienti tiek apkalpoti "Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centros ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu. Vienlaicīgi ar sertifikātu klientam jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Ceturtdienās sertifikātu pārbaude netiek veikta. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam var pa tālruni 20361862, kā arī uzņēmuma mājaslapā.
Ziņu lente
0