Latvijā

Kolosāla slodze: Latvijas iedzīvotāji lūgti savlaicīgi izņemt savus sūtījumus

© Sputnik / Сергей Пятаков / Pāriet pie mediju bankasНовогоднее оформление ГУМа
Новогоднее оформление ГУМа - Sputnik Latvija, 1920, 09.12.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ik gadu svētku laikā sūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzēji saskaras ar grūtībām: neskatoties uz papildu personāla piesaisti, sūtījumi kāvējas. Pasta komersantu biedrība aicina cilvēkus būt saprotošiem.
RĪGA, 9. decembris — Sputnik. Pasta komersantu biedrība (PKB), kas apvieno lielākos iekšzemes sūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzējus, paziņojusi par ievērojamu sūtījumu apjomu palielināšanos pirms svētkiem, un vērsusies pie iedzīvotājiem ar lūgumu pēc iespējas aktīvāk izņemt savus sūtījumus no paku termināliem, raksta Press.lv.
PKB norāda, ka paku aizkavēšanās problēma patlaban ir ļoti izaicinoša nozarei un visi nozares uzņēmumi strādā nepārtraukti, lai sūtījumi tiktu piegādāti visiem klientiem. PKB valdes priekšsēdētājs Alvis Dimitris norādīja, ka piegāžu pakalpojumus šobrīd izmanto vairāk nekā 500 000 Latvijas mājsaimniecību.
Почта Латвии - Sputnik Latvija, 1920, 30.06.2021
Latvijā
Pasta nodaļa mājās: "Latvijas Pasts" piedāvā mājas pakomātus
"Visas nozares vārdā aicinām sabiedrību izturēties pret šo situāciju ar izpratni - pašlaik visi nozares uzņēmumi strādā nepārtraukti," uzsver Dimitris.
PKB aicināja ikvienu sūtījumu saņēmēju pēc iespējas savlaicīgi izņemt tos no termināļiem un sagaidīt kurjeru norunātajā laikā un vietā.
Svētku laikā, pateicoties finanšu ieguldījumiem, kļuva iespējams uzlabot, modernizēt un paplašināt piegāžu infrastruktūru un tehnisko nodrošinājumu, kā arī ievērojami piesaistīt papildu personālu.
"Neskatoties uz to, nereti veidojas situācija, ka uz vienu kurjeru vai paku termināli piegādājamo sūtījumu skaits trīs reizes pārsniedz tā ietilpību, un tā rezultātā paciņu nav iespējams piegādāt attiecīgajā dienā," norāda Dimitris.
Ziņu lente
0