Video

Publicists: mēs stāvam uz kara sliekšņa

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tulkotājs un publicists Dmitrijs Pučkovs (plaši pazīstams ar savu pseidonīmu – Goblins) pauda viedokli par ieplānoto valsts apvērsumu Baltkrievijā, bēgļu pieplūdumu un provokācijām Melnajā jūrā.
"Visas Baltkrievijā novērojamās "kustības" galvenais uzdevums ir valsts apvērsums, vērsts pret Lukašenko personīgi," uzskata Sputnik viesis – tulkotājs un publicists Dmitrijs Pučkovs. Iepriekš baltkrievu opozicionāri pieprasīja grozījumus Konstitūcijā. Tagad tie izvirzīti referendumam, taču "opozīcija"atkal ir neapmierināta.
Saņemtas ziņas, ka no ārvalstīm tiek gatavoti jauni protesti republikā. Tikai kur Rietumi ņem naudu režīmu gāšanai? Pučkovs uzskata: ja piecu gadsimtu garumā aplaupīt visu planētu, ar naudu problēmu nebūs, un Rietumi, pēc viņa domām, tieši tā rīkojās. Toties palīdzībai migrantiem Eiropai nav ne naudas, ne gribēšanas. Bet bēgļiem, kuri iestrēguši pie Baltkrievijas un Polijas robežas, pietiktu ar simt autobusiem, kas viņus no Polijas nogādātu Vācijā vai Anglijā.
Taču poļi tēlo "bastionu šausminošo ordu ceļā, kas veļas no Austrumiem uz Eiropu". Un tas viss – tikai tāpēc, lai palūgtu naudu šai "konfrontācijai". Kāpēc Rietumi vispirms paši "nogalina un apšauda nelaimīgos bēgļus", bet pēc tam pārdomā – ielaist vai ne? Vai Rietumi izšķirsies par karu ar Krieviju? Kāds ir publicista viedoklis par Baidena politiku un kāpēc viņš uzskata, ka pat formāla Baidena tikšanās ar Putinu jau būtu laba lieta?
Ziņu lente
0