Politika

Amerikāņi ironiski brīdina Krieviju par "Baidena nepārkāpjamām līnijām"

© AFP / J. SCOTT APPLEWHITEПрезидент США Джо Байден
Президент США Джо Байден - Sputnik Latvija, 1920, 29.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"National Review" lasītāji komentāros konstatēja: Ukrainai labāk nevajadzētu gaidīt ASV palīdzību, ja sāksies karš ar Krieviju.
RĪGA, 29. novembris — Sputnik. Amerikāņu žurnāla "National Review" aktīvi apspriež situāciju Ukrainā un amerikāņu karavīru iespējamo dalību svešā konfliktā, vēsta RIA Novosti.
Diskusija sākās pēc Kijevas kārtējiem apgalvojumiem par Krievijas gatavotu iebrukumu, kā arī lūgumiem ASV un NATO valstīm palielināt gan finansiālo, gan tehnisko atbalstu.
Ukrainas armijas karavīri - Sputnik Latvija, 1920, 25.11.2021
Pasaulē
"Liels trieciens": Polija prognozē Ukrainai jaunus teritoriālos zaudējumus
Lielākā daļa lietotāju ieteica Ukrainas valdībai īpaši necerēt uz atbalstu no okeāna viņas puses.
"Ņemot vērā Baidena sastrādāto, es Ukrainas prezidenta vietā lūgtu Dievu par amerikāņu "palīdzību" Krievijai," uzrakstīja RagnarLothbrok.
"Putin, sargies! Citādi Baidens uzzīmēs tev "lieguma līnijas" smiltīs," ironizēja Mdmeldon.
"Nosūtiet Ukrainai palīgā amerikāņu ģenerāļus, kuri pastāstīs vietējiem kareivjiem par rasu teoriju un dzimumu daudzveidību," ieteica dadbot5000.
"Ja viss Kijevas plāns Maskavas uzbrukuma gadījumam sastāv tikai no lūgumiem Vašingtonai sākt militāru iejaukšanos, Ukrainai draud risks jau pēc nedēļas kļūt par vēl vienu Krievijas apgabalu," secināja Tomm, atzīmējot, ka Ukrainas valdība nesper nekādus citus būtiskus soļus "uzbrukuma" draudu priekšā.
Сотрудник Государственной пограничной службы Украины - Sputnik Latvija, 1920, 24.11.2021
Viedoklis
Sagaidījuši: "ziemā krievu tanki uzbruks Ukrainai"
Vairāki komentētāji aicināja "turēties tālāk" no notiekošā, jo Ukrainas dēļ nav vērts sākt Trešo pasaules karu.
"Krievija it kā draud Ukrainai, jo nevēlas redzēt pie savām robežām vēl vienu NATO valsti, bet tās iestāšanās aliansē praktiski garantē karu ar krieviem," uzsvēra Leroy.
Pēdējā laikā Rietumu medijos un Kijevā atkal ieskanējušās prognozes par "Krievijas iebrukumu" Ukrainā. Krievijas prezidents Vladimirs Putins tās nosauca par alarmiskām. Pēc viņa vārdiem, konflikta atrisināšana Donbasā vēl ir tāla, jo Kijeva demonstratīvi nepilda savas saistības, ko paredz Minskas protokoli, bet Rietumi tai šajā kontekstā iztop.
Ziņu lente
0