Latvijā

Kā Latvijas iedzīvotāji reaģēja uz iniciatīvu samazināt nodokli gāzei un elektrībai

CC0 / PxHere / Кошелек
Кошелек - Sputnik Latvija, 1920, 28.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Cik cilvēku jau ir nobalsojuši par iniciatīvu, kuras autore aicina Latvijas valdību samazināt kādu no nodokļiem, kas ietekmē gala maksājumu par elektroenerģiju un gāzi.
RĪGA, 28. novembris - Sputnik. Latvijas valdībai vērstā Olgas Vinogradovas iniciatīva par kāda no nodokļiem samazināšanu, kas ietekmē iedzīvotāju gala maksājumu par elektroenerģiju un gāzi, pievērsa Latvijas iedzīvotāju uzmanību.
Par iniciatīvu nobalsojuši jau vairāk nekā četrarpus tūkstoši cilvēku. Kaut, lai tā tiktu iesniegta izskatīšanai Saeimā, nepieciešami 10 000 parakstu.
Газовая конфорка - Sputnik Latvija, 1920, 21.11.2021
Latvijā
Palīdziet pārdzīvot ziemu! Vāc parakstus par nodokļa samazināšanu elektrībai un gāzei
Atgādinām, ka iniciatīvas autore aicina "uz terminētu periodu – līdz cenu normalizācijai tirgū vai vismaz līdz apkures sezonas beigām – samazināt kādu no nodokļiem, kas ietekmē iedzīvotāju gala maksājumu par elektroenerģiju un gāzi - PVN vai dabas resursu nodokli."
Turklāt, pēc autores domām, šie grozījumi jāveicjau tuvākajā laikā. Slogs uz Latvijas mājsaimniecībām ir jau tagad, un valstij saviem iedzīvotājiem arī šīs krīzes situācijā ir jābūt pretimnākošai.
Tas ir īpaši aktuāli, ņemot vērā pašreizējo krīzes situāciju valstī.
Ziņu lente
0