Latvijā

Latvijā tiks atvērts vēl viens zemo cenu veikals "Mere"

© Sputnik / Sergey MelkonovВ Риге открылся российский магазин-дискаунтер торговой сети Mere
В Риге открылся российский магазин-дискаунтер торговой сети Mere - Sputnik Latvija, 1920, 27.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Noliktavas tipa veikals "Mere" tiks atvērts Liepājā decembra sākumā
RĪGA, 27. novembris — Sputnik. Veikals "Mere" tiks atvērts Liepājā 1. decembrī. Kurzemē tas būs pirmais šī tirdzniecības tīkla veikals, bet Latvijā jau sestais, pastāstīja "Mere" tīkla attīstības direktore Valentīna Gabrinoviča, ziņo liepajniekiem.lv.
Liepājas veikala Ezermalas ielā 3a tirdzniecības zāles platība ir 800 kvadrātmetri. Šeit varēs iegādāties dažādās valstīs, tostarp Latvijā, ražotās preces. "Mums pat ir Liepājā ražotās tējas," atzīmē "Mere" pārstāve.
В Риге открылся российский магазин-дискаунтер торговой сети Mere - Sputnik Latvija, 1920, 13.10.2021
Latvijā
Latvijā darbu sāks vēl četri zemo cenu veikali "Mere" no Krievijas
70% no piedāvājuma ir pārtikas preces un dzērieni – gaļas produkcija, bakaleja, pusfabrikāti, garšvielas, dzērieni utt., bet 30% – nepārtikas preces (saimniecības un sezonas preces, sadzīves ķīmija). Pagaidām piedāvājumā nebūs augļu, dārzeņu un piena produktu.
Krievijā tīkls strādā kopš 2009. gada ar zīmolu "Svetofor". Kompānijas kontrolpakete pieder uzņēmējiem no Krasnojarskas, brāļiem Sergejam un Andrejam Šnaideriem.
11 gadu laikā tīkls izaudzis no viena veikala Sibīrijā līdz vairāk nekā diviem tūkstošiem tirdzniecības vietu Krievijā, Ķīnā, Baltkrievijā, Kazahstānā. Dzimtenē uzņēmums ierindojies starp desmit lielākajiem pārtikas produktu mazumtirgotājiem.
Pēdējos 3 gadus uzņēmums mēģina paplašināties ES tirgos ar zīmolu "Mere". Jau četri veikalu tīkli strādā Vācijā, tāpat "Mere" ver durvis Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā un Serbijā. Plānots sākt darbu arī Spānijā, Francijā, Grieķijā un Lielbritānijā.
Ziņu lente
0