Latvijā

Veikali "Lidl" pēc lokdauna beigām būs pieejami visiem pircējiem

© Sputnik / Sergey Melkonov"Lidl" veikals Rīgā, Eizenšteina ielā
Lidl veikals Rīgā, Eizenšteina ielā - Sputnik Latvija, 1920, 14.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Maxima" tīkla veikali saglabās ierobežojumus pircējiem pēc izolācijas režīma, Rīgas Centrāltirgus un Vidzemes tirgus tāpat neatcels aizliegumus, par būvmateriālu veikali "K-Senukai" strādās "zaļajā režīmā", toties "Lidl" būs pieejami visiem.
RĪGA, 14. novembris – Sputnik. No 15. novembra, pēc izolācijas režīma beigām Latvijā visi tirdzniecības tīkla "Lidl" veikali strādās "sarkanajā režīmā"¸ proti, veikali būs pieejami arī pircējiem, kam nav Covid-sertifikāta, stāsta Press.lv.
Vienlaikus "Lidl" vadība brīdināja: vēlams neiet uz veikalu visai ģimenei, bet gan tikai vienam mājsaimniecības pārstāvim, vecāki ar maziem bērniem netiek apkalpoti bez rindas, visiem jānēsā maskas, jāievēro sociālā distance - 2 metri, pieejamo ratiņu skaits aprēķināts atbilstoši valdības prasībām nodrošināt platību 25 kvadrātmetru platībā vienam pircējam, bezmaksas autostāvvieta pagarināta līdz 3 stundām.
Atgādināsim, ka no 15. novembra "XX" un "XXX" formāta veikali "Maxima" nebūs pieejami pircējiem bez Covid-sertifikātiem. "Sarkanajā režīmā" strādās tikai "Maxima X" veikali.
Maxima Marijampolē  - Sputnik Latvija, 1920, 08.11.2021
Baltijā
Latvijas iedzīvotāji iepērkas tirdzniecības centros Lietuvā
Rīgas Centrāltirgus un Vidzemes tirgus pēc izolācijas režīma beigām strādās "zaļajā režīmā", tātad cilvēki bez vakcinācijas vai izslimošanas sertifikāta tajos iekļūt nevarēs.
Lai apmeklētu paviljonus, līdzi jāņem sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Bērni līdz 12 gadu vecumam varēs ieiet paviljonos tikai pieaugušā pavadībā ar sertifikātu.
No 15. novembra "zaļajā režīmā" strādās arī būvmateriālu, remonta un sadzīves preču veikali "Kesko Senukai Latvia" (K-Senukai). Tātad arī tos varēs apmeklēt vienīgi pircēji ar Covid-sertifikātu.
Ziņu lente
0