Latvijā

Dažās nozarēs pieaug pieprasījums pēc darbiniekiem pat mājsēdes apstākļos

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasФабрика компании Nestlе по производству кормов для домашних животных
Фабрика компании Nestlе по производству кормов для домашних животных - Sputnik Latvija, 1920, 03.11.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Covid-19 pandēmijas laikā dažiem uzņēmumiem trūkst darbinieku, ir pat vakances, kurām vakcinācija nav nepieciešama.
RĪGA, 3. novembris — Sputnik. Pat mājsēdes apstākļos Latvijā ir nozares, kur arvien vairāk jūtams darbaroku trūkums. Tiek pieprasīti kurjeri, noliktavas darbinieki, klientu apkalpošanas konsultanti un citi, raksta laikraksts Diena.
Darbā aicina uzņēmumi, kas nodarbojas ar pārtikas un citu preču piegādi uz mājām vai birojiem.
Veikalā Mere - Sputnik Latvija, 1920, 01.11.2021
Latvijā
Danusēvičs: kad nebūs ko ēst, cilvēki būs spiesti vakcinēties
"Šobrīd "Wolt"pakalpojumus Rīgā vien izmanto jau 20% pieaugušo iedzīvotāju, tāpēc, lai apmierinātu augošo pieprasījumu, pārsteidzoši strauji palielinās arī uzņēmuma darbinieku un partneru skaits. Agrāk cilvēkiem, lai kļūtu par kurjerpartneri, bija jāgaida aptuveni pusgads, savukārt šobrīd ikviens var uzsākt darbu kā kurjerpartneris nedēļas laikā," komentē situāciju "Wolt" vadītāja Baltijas valstīs Līsa Ristala.
Līdz ar starptautisko sūtījumu apjomu pieaugumu kompānija "DPD Latvija" arī aicina jaunus darbiniekus, īpaši tos, kuri ir dīkstāvē Covid-19 ierobežojumu dēļ. Uzņēmumam darbam visā Latvijas teritorijā nepieciešami kurjeri, noliktavas un sūtījumu šķirošanas termināļa darbinieki Rīgā, kā arī klientu apkalpošanas konsultanti.
Tikmēr pārtikas preču tirgotājs "Barbora" izsludinājis 120 vakanču studentiem. Kompānija piedāvā grafiku, ko jaunieši viegli var savienot ar studijām — strādāt pa sešām stundām rīta vai vakara maiņās, līdzšinējo 12 nedalīto stundu vietā.
Vecākā gadagājuma sieviete - Sputnik Latvija, 1920, 01.11.2021
Latvijā
Nomācoša bezpalīdzības sajūta: pandēmija nogurdina cilvēkus
No 21. oktobra valstī noteikts karantīnas režīms. Slēgti visi veikali, izņemot pirmās nepieciešamības preču tirdzniecības vietas, ierobežots pakalpojumu sfēras uzņēmumu darbs, atcelti sporta un izklaides pasākumi, aizliegti piketi, izglītības iestādēs pagarinātas brīvdienas un ieviesta "tālmācība". Sabiedriskās ēdināšanas iestādes var piedāvāt ēdienu vienīgi līdzņemšanai vai ar piegādi.
No plkst. 20.00 vakarā līdz plkst. 5.00 rītā visiem iedzīvotājiem ir jāatrodas mājās. Uzturēties ārpus savas dzīves komandantstundas laikā var tādu attaisnojošu iemeslu dēļ, kā pārvietošanās uz/no darba, diennakts aptieku apmeklēšana, medicīnisko pakalpojumu saņemšana utt., par ko ir jāaizpilda apliecinājums par dzīvesvietas atstāšanas iemeslu.
Ziņu lente
0