Politika

NATO darbības pret Krieviju ir "spēles ar uguni" uzskata Serbijā

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Pāriet pie mediju bankasSerbijas Radikālās partijas līderis Voislavs Šešels
Serbijas Radikālās partijas līderis Voislavs Šešels - Sputnik Latvija, 1920, 20.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Serbijas Radikālās partijas līderis uzskata, ka NATO savā Krievijai naidīgajā politikā rotaļājas ar uguni.
RĪGA, 20. oktobris – Sputnik. NATO, pastiprinot nedraudzīgo politiku attiecībās ar Krieviju, provocē atklātas konfrontācijas rašanos un spēlējas ar uguni, sarunā ar RIA Novosti paziņoja Serbijas Radikālās partijas līderis Voislavs Šešels.
Владимир Джабаров - Sputnik Latvija, 1920, 19.10.2021
Krievijā
KF politiķis: Stoltenbergs sabojājis visu, ko vien varēja sabojāt
Pirmdien Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs paziņoja par Krievijas atbildes pasākumiem pēc NATO lēmuma izraidīt diplomātus: līdztekus NATO militārās sakaru misijas darbības pārtraukšanai Maskavā, tiek apturēta arī tās informācijas biroja darbība. Krievijas pārstāvniecība NATO pārtrauc darbu no 1. novembra vai mazliet vēlāk. Tagad aliansei jāvēršas pie Krievijas vēstnieka Beļģijā, lai sazinātos ar Krieviju.
"NATO saasinājusi savu nedraudzīgo politiku attiecībās ar Krieviju, tas kļūst redzams aizvien labāk, un tuvojas atklātas konfrontācijas bīstamajai līnijai. Taču NATO rotaļājas ar uguni, Krievija šodien vairs nav tāda, kāda tā bija pirms 25 gadiem, jebkuras rotaļas ar to ir izslēgtas," konstatēja Šešels.
Американские военные готовят танки Абрамс к разгрузке на железнодорожной станции в Литве - Sputnik Latvija, 1920, 24.09.2021
Pasaulē
NATO pārvērtēs alianses stratēģisko koncepciju
"Krievija vienmēr ir bijusi liela un spēcīga, un pratusi aizsargāt savas intereses. NATO ir gatava uz lielu risku, provocēt lielus konfliktus ar neparedzamām sekām, bet tas viņiem nesīs negaidītu rezultātu. Aizvien labāk kļūst redzams, ka Amerika nespēj vienlaikus rīkoties pret ĶTR un KF un saglabāt pasaules hegemona lomu, tas vairs nav iespējams," uzsvēra Serbijas partijas vadītājs.
Ziņu lente
0