Latvijā

Maxima šomēnes plāno atvērt astoņus veikalus ar jaunu koncepciju

© Depositphotos / AfotoeuТорговый центр Максима в Мариямполе, Литва, архивное фото
Торговый центр Максима в Мариямполе, Литва, архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 08.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Līdztekus "Lidl" veikalu atvēršanai Latvijā citi tirdzniecības tīkli cenšas pievērst sev uzmanību un īstenot koncepcijas, kas piesaistīs jaunus pircējus.
RĪGA, 8. oktobris — Sputnik. Uzņēmums "Maxima Latvija" plāno līdz mēneša beigām atvērt vēl astoņus veikalus Rīgā, Liepājā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Preiļos un Jūrmalā. Tajos tiks īstenota jaunā koncepcija "Mans veikals", stāsta Jauns.lv. Jaunā koncepcija paredz būtiskas pārmaiņas klientu un darbinieku ērtībām. Šobrīd jau desmit veikali valstī iekārtoti saskaņā ar jauno formātu.
Tirdzniecības tīkla direktore Evija Grīnberga pastāstīja, ka jaunajos veikalos "Maxima X" mainījies telpu plānojums, preces tiek izvietotas tā, lai veikala priekšdaļā būtu redzamas izdevīgākās preces, turklāt katra veikala sortiments pielāgojas noteiktās vietas pircēju vajadzībām. Tāpat visos veikalos būs nodrošinātas modernizētas iekārtas, piemēram, parādīsies specializētie ledusskapji svaigu zivju tirdzniecībai.
Открытие магазина Lidl на улице Эйзенштейна в Риге - Sputnik Latvija, 1920, 07.10.2021
Latvijā
Barjeras, rindu regulētāji un jauni veikali ziemā: Lidl ver durvis Latvijā
Grīnberga atzīmēja, ka tiks ieviestas arī citas novācijas, kas klientam nav saskatāmas, taču palīdz darbiniekiem efektīvāk pildīt savus pienākumus.
Iepriekš kļuva zināms, ka arī "Rimi" plāno nomainīt savu veikalu koncepciju. "Rimi" valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais paziņoja, ka līdz gada beigām darbu sāks vēl viens veikals Olimpiskajā sporta centrā, kas šovasar pārdēvēts par Rimi Olimpisko centru.
Turlais pastāstīja, ka viņus ieinteresējis formāts "Rimi Express". Uzņēmums vērīgi seko autonomo tirdzniecības punktu attīstībai Latvijā, piemēram, kioskiem un pārtikas automātiem, kas darbojas degvielas uzpildes stacijās vai būvmateriālu veikalos.
Ziņu lente
0