Latvijā

Papildu 1,6 miljoni eiro: IeM lūdz naudu policistu un robežsargu atalgojumu segšanai

© Sputnik / Сергей МелконовПожар в хостеле на улице Меркеля, в центре Риги
Пожар в хостеле на улице Меркеля, в центре Риги - Sputnik Latvija, 1920, 04.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas Iekšlietu ministrija lūdz piešķirt papildu finansējumu policistu un robežsargu atalgojumu segšanai Plānots, ka nauda tiks piešķirta no valsts budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.
RĪGA, 4. oktobris - Sputnik. Policisti un Robežsardzes darbinieki var saņemt papildu līdzekļus par darbu Covid-19 vīrusa izplatības ierobežošanā, par to valdībai lūgusi Iekšlietu ministrija, raksta Bb.lv. Kopumā plānots piešķirt 1 690 868 eiro no valsts budžeta neparedzētiem izdevumiem.
Kā uzskata IeM, šie līdzekļi paredzēti izdevumu segšanai par piemaksām augustā, kā arī samaksas atlīdzināšanai par virsstundu darbu no maija līdz augustam. Valsts policijai paredzēti 1 175 859 eiro, bet Valsts robežsardzei - 509 020 eiro. Atlikušie līdzekļi tiks iztērēti Valsts policijas un Valsts robežsardzes koledža finansēšanai.
Купюры евро - Sputnik Latvija, 1920, 01.10.2021
Latvijā
Valdība palielina sev algas, premjerministru gaida piemaksa 42% apmērā
Jūnijā virsstundu un izmaksu apmaksai pandēmijas laikā Covid-19 Latvijas valdība jau piešķīrusi Iekšlietu ministrijai 4 488 387 eiro.
Pandēmijas laikā Latvijā policijas darbinieki piedalījās pasākumos, kas saistīti ar sabiedriskās kārtības nodrošināšanu un noteikto ierobežojumu kontroli.
Ziņu lente
0