Latvijā

"Rimi Latvia": mēs ne tik daudz domājam par to, ko darīs "Lidl"

CC BY-SA 3.0 / Titan / Rimi Alfa(cropped image)Гипермаркет Rimi
Гипермаркет Rimi - Sputnik Latvija, 1920, 28.09.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konkurence Latvijas mazumtirdzniecībā vienmēr bijusi diezgan skarba, pie kā "Rimi Latvia" jau ir pieradusi, tomēr "Lidl", protams, ir spēcīgs konkurents, paziņoja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais.
RĪGA, 28. septembris — Sputnik. Jauns spēlētājs mazumtirdzniecības sektorā Latvijā — tas ir izaicinājums ilggadējam tirgus dalībniekam – "Rimi", paziņoja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais, ņemot vērā "Lidl" atnākšanu, ziņo jauns.lv.
"Ir pircēji, kuru izvēli nosaka tikai cena, un ir pircēji, kuriem, izvēloties, kurā veikalā iepirkties, svarīgas būs daudzas citas lietas. Visdrīzāk labākajā pozīcijā būs tie, kuri visprecīzāk spēs atbildēt uz šīm pircēju vajadzībām - vai tās ir e-komercijas iespējas, vietējo ražotāju produkti, interesantas akcijas," sacīja Turlais.
Vācu tirdzniecības tīkla Lidl logo - Sputnik Latvija, 1920, 28.06.2021
Latvijā
Darbiniekus algo, bet kad beidzot atvērsies? Kas zināms par "Lidl" Rīgā
Pēc viņa vārdiem, "Rimi" vairāk domā ne tik daudz par to, ko darīs "Lidl", cik par to, ka jāpiedāvā pircējiem labāki nosacījumi, lai apmierinātu pieprasījumu.
Tāpat Turlais komentēja jautājumu par konkurenci darbaspēka tirgū. Viņš atzīmēja, ka tikai daži Rimi darbinieki ir aizgājuši uz "Lidl", jo alga jau nav vienīgais, kas interesē cilvēkus. "Tas ir arī darba saturs, elastīgs darba grafiks, kolektīvs, izaugsmes iespējas, bonusi," teica Turlais.
Tomēr situācija būs skaidra, kad atklāsies "Lidl" veikali. "Kā jau minēju, no mūsu darbiniekiem uz "Lidl" ir aizgājuši daži, kas nozīmē, ka mūsu pusē ir ļoti lojāli un profesionāli darbinieki," atzīmēja Turlais.
Iepriekš Sputnik rakstīja, ka jūnijā "Lidl Latvija" sāka meklēt papildspēkus veikaliem Rīgā un citās pilsētās. 7. oktobrī ir plānota 15 veikalu atvēršana.
Uzņēmums "Lidl" pārstāvēts 30 pasaules valstīs, tīklā strādā vairāk nekā 10 tūkstoši veikalu.
Ziņu lente
0