Latvijas tautai ir jāaizsargājas pašiem no savas valdības! Raksta latviešu mediji

© Sputnik / Андрей ТатарчукProtesta akcija pie Rīgas pils
Protesta akcija pie Rīgas pils - Sputnik Latvija, 1920, 27.09.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvija atkal stāv uz nacionālas katastrofas sliekšņa, un žurnālists aicina tautu aizsargāties no valdības.
RĪGA, 27. septembris — Sputnik. Ar dramatisku, pat provokatīvu virsrakstu "Karš 2021 – vai tautai ir tiesības uz pašaizsardzību?" rakstu portālā Pietiek.com publicēja Artis Lejiņš.
Interesanti, ka viņš aicina aizsargāties pret pašmāju valdību. Viņaprāt, iemeslu ir pietiekami: nevakcinēto atlaišanas, biznesa slēgšana, nodokļu ieņēmumu sarukums, vispārējs haoss un sabrukums, pie kā novedīs valdības nupat izsludinātie jaunie ierobežojumi pret Covid-19.
Premjers Kariņš apsolīja, ka no 1. novembra būs aizliegts atrasties ārpus telpām bez vakcinācijas sertifikāta. Nopietni?

Vai tautai ir pašaizsardzības tiesības?

Ja 21.septembra preses konferencē, kur tika atklāti šie jaunumi, būtu palicis kāds žurnālists, kurš neēd varai no rokas, tad Koalīcijas totalitāristu sektai būtu nācies atbildēt uz daudziem jautājumiem. Bet tos diemžēl nāksies uzdot tikai šeit, jo citas mediju telpas vairs nav. Jo melus mēs apmaksājam no savām kabatām LTV un Latvijas Radio, raksta Lejiņš.
 Daugavpils reģionālā slimnīca - Sputnik Latvija, 1920, 26.09.2021
Latvijā
Obligātās vakcinācijas dēļ Daugavpils slimnīcu nāksies slēgt
Autors atgādināja, ka ar 194 infekcijas gadījumiem jau tiek celta panika par "slimnīcu pārslodzi", lai arī pērn ar 1200 aizpildītām gultām panikas nebija. Mēs esam ko palaiduši garām? Kāda slimnīca ir demontēta?
Vai no zemē nomestajiem 4 miljardiem nebija iespējams izdalīt 100 miljonus un ātri uzcelt izolētu kovid-hospitāli ar 1500 vietām tieši šai vajadzībai? Vienotības jumtotais būvnieku kartelis būtu to uzcēlis 3 mēnešos un prasījis pēc vēl! Šie iztērētie 100 miljoni ļautu neaizvērt ekonomiku, nemaksāt pabalstus, bet ārstēt tieši slimos, nevis tiranizēt veselos, norāda autors.
Piedevām pērn situāciju pasliktināja tas, ka vakcinēto nebija, bet tagad Latvijā ir 40% vakcinētu cilvēku! Kā gan tagad slimnīcās varētu trūkt vietu, taujāja Lejiņš? Vai Kariņa kungs apšauba brīnumvakcīnu iedarbību, viņš bija neizpratnē.
Tālāk autors apgalvoja: "Varu sagrābušā un Satversmi uzurpējušā MK darbības virzienus un mērķus nosaka nevis reālā situācija un valsts intereses, bet jaudīgas komandas no "augšas" jeb no ārējiem vadības centriem, kurus vispārināti dēvē par Deep State. Tādējādi esošais MK rada draudus iekšējai drošībai, un viņu darbības motivācija un metodes būtu jāpēta valsts drošības struktūrām.
Флаги Латвии и НАТО - Sputnik Latvija, 1920, 04.04.2021
Viedoklis
17 gadi NATO: Latvija kļuvusi par placdarmu vai poligonu?
Lejiņš atsauca atmiņā arī NATO, kas zaudēja cīņā pret beduīniem, bet braši sargā Latviju pret Krieviju, ASV un Eiropu, kuru vienīgā vērtība ir zelta stieņi amerikāņu seifos! Taču tam visam nav nozīmes, jātic tam, ko tev saka. Pat tad, ja Austrālijā pa cilvēkiem šauj ar gumijas lodēm viņu pašu veselības vārdā.

Vara – ārpus likuma

Lejiņš uzskata: ir jāsaprot, ka esam nacionālas katastrofas priekšā, jo pasaules ekonomika tiek apzināti gremdēta un daudzās sabotāžas ir ietekmējušas gan loģistiku, gan cenas. Ja gribi mieru, gatavojies karam!
Kovidafēras sekas ir smagas, bet tā ir tikai mazākā daļa no mūsu problēmām. Pārtikas, elektrības un gāzes cenu kāpums ir mākslīgi izraisīts un rezultēsies "Tumšajā Ziemā". Haosa eskalācija, pēc Lejiņa domām, tiks sasniegta ar blekautu, kas pieliktu treknu punktu nelaimju sērijai.
"Bet Latvijas tautai ir tiesības uz pašaizsardzību, - atgādina autors. "Ja tās vara ir ārzemnieku korumpēta, tad tautai savs liktenis ir jāņem savās rokās un jāveido reģionāla pašpārvalde, kas atbild par drošību, pārtikas rezervēm un elementāro pašapgādi.
Марш в защиту русских школ в Латвии - Sputnik Latvija, 1920, 02.09.2021
Latvijā
"Skan kā lamuvārds": latvieši domā, kā saukt Latvijā dzīvojošos krievus
Latvijas robežas ir jāsargā visā perimetrā, steidzami jārada alternatīvi maksāšanas līdzekļi, jāizkontrolē un jāsargā aktīvi, lai novērstu aizejošās varas mēģinājumus izpārdot vai ieķīlāt stratēģiskos uzņēmumus un infrastruktūras objektus. Jāuzliek strikti limiti vai vispār jāatceļ NĪN, jo tas būs pirmais līdzeklis, ko globālistu vietējie pakalpiņi lietos, lai aizdzītu brīvos cilvēkus no zemes un atņemtu tiem iztiku. Jāsargā bērni, jāsargā veci, viedi cilvēki, kas vēl zina, kā funkcionē normāla pasaule un no sēklām izaug stādi.
Jāveic ārkārtas lustrācija, no atbildīgiem amatiem aizvācot dubultpilsoņus un personas, kas sadarbojušās ar Sorosa tīkla struktūrām. Vara ir ārpus likuma! Laika vairs nav. Īstā Atmoda ir klāt. Un tā ir neizbēgama, jo snaudošos piecels bads un gumijas steki," Lejiņš noslēdza pilsoniskā patētisma augstajā stilā.
Ziņu lente
0