Baltijā

Interneta veikals "Wildberries" uzsāk darbību Latvijā, Lietuvā un Igaunijā

© Sputnik / Максим Блинов / Pāriet pie mediju bankasПункт выдачи Wildberries в Москве
Пункт выдачи Wildberries в Москве - Sputnik Latvija, 1920, 23.09.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Baltijas tiešsaistes veikaliem parādījies spēcīgs konkurents – Krievijas tīmekļa mazumtirgotājs "Wildberries".
RĪGA, 23. septembris — Sputnik. Krievijas lielākais tiešsaistes mazumtirgotājs "Wildberries" uzsāk darbu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.
Katrai no Baltijas valstīm ir izveidota atsevišķa saite lt.wildberries.ru, lv.wildberries.ru un ee.wildberries.ru, tāpat tuvākajā laikā būs pieejamas mobilās aplikācijas iOS un Android ierīcēm.
Celtnieka ķivere - Sputnik Latvija, 1920, 14.09.2021
Latvijā
Vēl viens tirdzniecības centrs Rīgā? Kāpēc ne!
"Wildberries" vietnē var iegādāties vairāk nekā 10 miljonus preču no 50 000 zīmolu. Ieskaitot Latviju, Lietuvu un Igauniju, "Wildberries" darbojas 17 valstīs.
Preču piegādi nodrošina starptautiskie loģistikas operatori. Interneta veikala pircēji varēs saņemt savus pasūtījumus 270 preču izsniegšanas punktos Igaunijā, 210 - Latvijā un 300 - Lietuvā, tāpat iespējama kurjerpigāde līdz mājai vai birojam.
"Interneta veikalu palaišana Baltijas valstīs ļaus paplašināt Krievijā ražoto preču eksporta iespējas. Šo valstu teritorijā pastāvīgi dzīvo un strādā daudzi mūsu tautieši un krievvalodīgie pilsoņi," ziņo "Wildberries" preses dienests.
В Риге открылся российский магазин-дискаунтер торговой сети Mere - Sputnik Latvija, 1920, 26.08.2021
Pasaulē
Supermārketu "Mere" tīkla īpašniece debitējusi Forbes sarakstā
Baltijas valstīs kompānijas vietnes ir pieejamas angļu un krievu valodā.
Tiešsaistes mazumtirgotājs "Wildberries" ir dibināts 2004. gadā. Pēc kompānijas vērtējuma 2020. gadā uzņēmuma apgrozījums pieaudzis gandrīz divreiz un sasniedzis 437,2 miljardus rubļu. Kompānija darbojas 17 valstīs, SIA "Wildberries" īpašnieki ir Tatjana Bakaļčuka (99%) un Vladislavs Bakaļčuks (1%).
2021. gadā žurnāls "Forbes" nosauca Tatjanu Bakaļčuku par bagātāko sievieti Krievijā, viņas bagātība gada laikā palielinājusies par 1200%, sasniedzot 13 miljardus dolāru. Saskaņā ar "Forbes" 2021. gada datiem, pēc šī radītāja viņa ieņem otro vietu pasaules miljardieru vidū.
Ziņu lente
0