Video

Krievijas BS Ģenerālštāba priekšnieks pārbauda gatavību mācībām "Rietumi 2021"

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Poligonā Mulino pilnā sparā turpinas gatavošanās darbi Krievijas un Baltkrievijas kopīgajām mācībām "Rietumi 2021". To apmeklēja arī ārvalstu karavīri.
Krievijas Bruņoto spēku Ģenerālštāba priekšnieks, aizsardzības ministra pirmais vietnieks, armijas ģenerālis Valērijs Gerasimovs apmeklēja Mulino poligonu Ņižegorodskas apgabalā, kur turpinās gatavošanās darbi Krievijas un Baltkrievijas kopīgajām mācībām "Rietumi 2021".
Mulino poligons ir viena no mācību praktiskās daļas lokācijām. Gerasimovs pārbaudīja vienību un mācību materiālās bāzes gatavību manevriem. Ģenerālštāba priekšnieks aplūkoja poligona objektus un novērtēja vienību praktisko darbu. Vizītes gaitu publicēja Krievijas Aizsardzības ministrija.
Ņižegorodskas apgabalu apmeklēja militārās vienības no Armēnijas, Indijas, Kazahstānas, Kirgīzijas, Mongolijas, Pakistānas un Šrilankas, kas uzaicinātas piedalīties mācībās "Rietumi 2021". apmēram 500 kareivji pieņem bruņojumu, militāro un speciālo tehniku, iepazīstas ar laukumiem, kuros izvērsīsies lauka darbība. Vēlāk sāksies bruņojuma un tehnikas – tanku T-72B3, kājnieku kaujas mašīnu BMP-2, automātu Ak-74M, granātmetēju RPG-7V un ložmetēju PKM piešaudīšana.
Ziņu lente
0