Latvijā

"Rimi" atsauc no tirdzniecības atkaulotos cāļu šķiņķus

CC BY-SA 3.0 / Titan / Rimi Alfa(cropped image)Гипермаркет Rimi
Гипермаркет Rimi - Sputnik Latvija, 1920, 05.09.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc "Rimi Latvia" informācijas, uzņēmuma "SuperDrob S.A" atkaulotie cāļu šķiņķi var saturēt salmonellu baktērijas, tāpēc pircējus aicina atdot nopirkto preci atpakaļ veikalā.
RĪGA, 5. septembris - Sputnik. Kompānijai "Rimi Latvia" radās aizdomas par uzņēmuma "SuperDrob S.A" atkauloto cāļu šķiņķu kvalitāti. Pārtikas tirgotājs uzskata, ka tie var apdraudēt pircēju veselību, tāpēc pārtikas tirgotājs atsauc produktu no tirdzniecības un lūdz pircējus nekavējoties atdot preci atpakaļ veikalā, raksta jauns.lv ar norādi uz Pārtikas un veterinārā dienesta mājaslapu.
500 gramu produkta piegādātājs ir uzņēmums "Bono Food". Produkta derīguma termiņš ir 4. septembris.
В Риге открылся российский магазин-дискаунтер торговой сети Mere - Sputnik Latvija, 1920, 23.03.2021
"Tādu cenu nav": mazumtirgotājs no Krievijas pārveidos tirdzniecības nozari Latvijā?
"Rimi" aicina atgriezt nopirkto preci līdz 12. septembrim, pirkuma čeks nav nepieciešams. Ja rodas jautājumi, lūdz zvanīt pa bezmaksas tālruni 80000180.
Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka Zemkopības ministrija ir piešķīrusi 125 tūkstošus eiro papildu kvalitātes kontroles pasākumiem.
Iepriekš Latvijas Olu un putnu gaļas ražotāju asociācija palūdza Latvijas premjerministram Krišjānim Kariņam apturēt olu importu no trešajām valstīm, tai skaitā no Ukrainas. 2019. gada jūnijā papildu pārbaužu gaitā noskaidrojās, ka higiēnas līmenis Ukrainas fabrikās ir ļoti zems, jo salmonellas baktērijas tika atklātas pat termiski apstrādātos produktos. tas izraisīja asociācijai lielu uztraukumu par Latvijas patērētāju veselību, jo imports no Ukrainas sastāda aptuveni trešo daļu no Latvijā importēto olu apjoma.
Ziņu lente
0