Latvijā

Latvijas iedzīvotāji aicināti pieteikties sociālās uzņēmējdarbības konkursam

Евро - Sputnik Latvija, 1920, 04.09.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Konkursa uzdevums ir palīdzēt attīstīt interesantu un aktuālu biznesa ideju, kas veltīta sociālās uzņēmējdarbības realizēšanai.
RĪGA, 4. septembris - Sputnik. Sociālo ideju konkursa "Tam labam būs augt 2021" organizētājs ir Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, ziņo Mixnews.lv.
Intervijā radio "Baltkom" Asociācijas vadītāja Regita Zeiļa pastāstīja par konkursu.
Konkursa mērķis ir veicināt jau esošu sociālo uzņēmumu un jaunu sociālās uzņēmējdarbības ideju attīstību, kā arī pastāstīt par šīm idejām visai Latvijai. Uzvarētāji saņems balvu 2000 eiro apmērā.
Piedalīties konkursā aicināti visi, kam nepieciešams finansējums kādas jaunas idejas vai jau esoša projekta realizēšanai. Tāpat jūs varat piedalīties, ja jau attīstāt šādu projektu.
Pieteikties var līdz 10. septembrim. Par iepatikušos ideju balsos gan žūrija, gan skatītāji. Arī galvenās balvas būs divas - žūrijas balva un skatītāju simpātiju balva.
Sociālā uzņēmējdarbība ir vērsta uz sociālo, kultūras vai ekoloģisko problēmu risināšanu. Šajā uzņēmējdarbības veidā nauda nav mērķis, bet līdzeklis, kas palīdz uzņēmējam risināt kādu sociālo problēmu vai radīt labumu sabiedrībai.
Ziņu lente
0