Latvijā

Uzņēmums "Latvijas valsts ceļi" publicējis grūti izbraucamu vietu sarakstu

© Sputnik / Igor Ageyenko / Pāriet pie mediju bankasУкладка асфальта
Укладка асфальта - Sputnik Latvija, 1920, 31.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Remontdarbu lielā skaita rezultātā kustība daudzos valsts ceļu iecirkņos ir apgrūtināta.
RĪGA, 31. augusts — Sputnik. Valsts sabiedrība "Latvijas valsts ceļi" pastāstīja, ka šobrīd remontdarbi Latvjā notiek 95 valsts ceļu iecirkņos. Remontdarbi vienmēr ir saistīti ar neērtībām autovadītājiem, kuru vidū ir ātruma ierobežojumi noteiktos iecirkņos, braucamās daļas slēgšanu daļēji vai pilnībā, tāpēc sabiedrība lūdz autobraucējus jau savlaicīgi apdomāt apvedceļus un ieplānot ilgāku laiku ceļam.
Autobraucēju ērtībām uzņēmums "Latvijas valsts ceļi" sastādījis karti, kurā redzami izbraukšanas laika ziņā sarežģītākie autoceļu fragmenti. To var aplūkot ar mobilās lietotnes Waze palīdzību. Grūti izbraucamu vietu saraksts pieejams arī uzņēmuma vietnē.
Ziņots, ka ilgākais laiks būs vajadzīgs braucienam iecirknī no Tukuma līdz Kuldīgai, tur autovadītāji ceļā var zaudēt pat stundu. Satiksme apgrūtināta arī iecirknī Lidums-Grenči. Apmēram stundu aizņems ceļš iecirknī Maliena-Liepna, Alūksnes rajonā. Šajā iecirknī tiek mainīts asfalta segums. Apmēram tikpat ilgu laiku vadītāji zaudēs, apbraucot remonta dēļ slēgto Gaujas tiltu pie Strenčiem.
Līdztekus "Latvijas valsts ceļi" brīdina: no 30. augusta līdz 3. septembrim no pl. 8:00 līdz 17:00 būs slēgta viena josla uz Ventspils šosejas pirms Lielupes tilta.
Ziņu lente
0