Politika

Kiršteins mēģina "iedzelt" jaunajām partijām, kas sola valsts uzplaukumu

CC BY-SA 2.0 / Saeima / Reinis Inkēns / Pie Saeimas nama iededz barikāžu laika piemiņas ugunskuruДепутат Сейма Александр Кирштейнс
Депутат Сейма Александр Кирштейнс - Sputnik Latvija, 1920, 31.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saeimas deputātam Aleksandram Kiršteinam ienācis prātā, ka Krievijas prezidenta vārds liks vēlētājiem novērsties no jaunajām Latvijas partijām, kas apsola valsts uzplaukumu.
RĪGA, 31. augusts — Sputnik. Pēdējā laikā Latvijā nodibinātas vairākas jaunas partijas, kas sola uzplaukumu, ekonomikas atjaunošanu, lielas algas un citus labumus iedzīvotājiem.
Spriežot pēc visa, Nacionālās apvienības pārstāvis Aleksandrs Kiršteins nobijies, ka tādi burvīgi solījumi iedzīvotājiem patiks labāk nekā zvēresti saglabāt latviešu valodu, iznīcināt krievu skolas un aizvākt no valsts teritorijas visus padomju pieminekļus.
Вячеслав Домбровский  - Sputnik Latvija, 1920, 29.08.2021
Politika
Jaunā partija "Republika": dibinātāji sola iepriecināt tautu ar lielām algām
Tāpēc politiķis nācis klajā ar viņaprāt šausmīgi indīgu publikāciju savā mikroblogā Twitter. Lai mazinātu jauno politisko spēku valdzinājumu, viltīgais politiķis, protams, piemin Krieviju, pareizāk sakot, kaimiņvalsts vadītāju Vladimiru Putinu.
Kiršteins piedēvēja Putinam šefību pār visām jaunajām partijām, kas garantēs mūsu valsts uzplaukumu (ar noteikumu, ja visi nobalsosim par tām partijām)!"
Pie tam diezin vai pats "šefs" jebkad būtu grimis pārdomās par Latvijas iekšpolitiku. Taču tas Kiršteinam diezin vai nāk prātā.
Atgādināsim, ka sestdien, 28. augustā Saeimas deputāts Vjačeslavs Dombrovskis un bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens nodibināja jaunu partiju "Republika".
Ainārs Šlesers - Sputnik Latvija, 1920, 16.08.2021
Latvijā
Izmiršanas problēma nav atrisināta, valdībā – absurda teātris: Šlesers par varu
14. augustā aizritēja bijušā satiksmes ministra Aināra Šlesera partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanas sapulce.
Jau janvāra sākumā Saeimas deputāts Aldis Gobzems nodibināja partiju "Likums un kārtība".
Visu jauno politisko spēku mērķis ir kārtējās vēlēšanās iekļūt 14. sasaukuma Saeimā.
Ziņu lente
0