Video

"Suņu biatlons" Āfrikā: Krievijas komanda izcēlusies kinologu konkursā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas komanda pārvarēja sarežģītos laika apstākļus starptautiskā kinoloģiskā konkursa "Uzticamais draugs" Alžīrā pirmajā posmā.
Labākie Krievijas armijas kinologi ar saviem mīluļiem piedalās starptautiskajā kinoloģiskajā konkursā "Uzticamais draugs", kas šogad notiek Alžīrā.
"Suņu biatlona" pirmo posmu pārliecinoši uzvarēja vīriešu komanda no Krievijas, apsteidzot dalībniekus no Uzbekistānas, Alžīras, Baltkrievijas un Vjetnamas. Sieviešu komanda pagaidām ieņem otro vietu, piekāpjoties kareivēm no Uzbekistānas. Sacensību saimnieces pirmajā posmā ieņēma trešo vietu.
Sporta svētku programmā bija amatieru un profesionāļu priekšnesumi - Sputnik Latvija, 1920, 29.07.2021
Foto
"Lidojošo šķīvīšu" medības: suņu sacensības Viļņā
Saskaņā ar sacensību noteikumiem, kareivji ar dienesta suņiem pārvar 3200 m distanci ar divām uguns līnijām. Pirmajā no tām dalībnieks šauj no mazkalibra biatlona šautenes Bi-7-2 guļus stāvoklī, otrajā – stāvus. Tiesnešu kolēģija novērtē maršruta pārvarēšanas laiku un atbilstību, dienesta suņa darbības un izturēšanos.
Konkurss notika sarežģītos laika apstākļos, bet Krievijas komanda izcili izturēja pārbaudījumus. Karavīri demonstrēja labas militārās iemaņas, suņi saimniekus nepievīla. Pēc sacensībām viņi saņēma atsvaidzinošu dušu un gardumu. Konkursa kadrus Krievijas Aizsardzības ministra publicēja savā kanālā Youtube.
Ziņu lente
0