Baltijā

Lietuvā stāsta, ka no ĀM pazuduši svarīgi dokumenti

© Sputnik / Алексей ВитвицкийФлаг Литвы
Флаг Литвы - Sputnik Latvija, 1920, 13.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietuvas prezidenta padomniece paziņoja, ka dienā, kad pie Seima ēkas notika nekārtības, parādījusies informācija par svarīgu dokumentu zādzību no Ārlietu ministrijas ēkas.
RĪGA, 13. augusts - Sputnik. Lietuvas prezidenta galvenā padomniece ārlietu jautājumos Asta Skaisgirīte informēja, ka no valsts Ārlietu ministrijas nozagti svarīgi dokumenti, vēsta RIA Novosti.
"Nekārtības pie Seima ēkas un Rudininkos, un tajā pašā dienā parādās informācija par to, ka no Ārlietu ministrijas nozagti svarīgi dokumenti. Pārāk daudz sakritību, lai varētu uzskatīt tās par nejaušām," padomnieces teikto citēja Lietuvas nacionālā radio un televīzijas LRT portāls.
LRT informēja, ka ĀM atteicās komentēt prezidenta padomnieces teikto, taču dienu iepriekš ziņoja par kiberuzbrukuma mēģinājumu.
В Литве тысячи жителей вышли на митинг против решений властей - Sputnik Latvija, 1920, 11.08.2021
Video
Protesta akcija Viļņas centrā: ar ko ir neapmierināti Lietuvas iedzīvotāji
Otrdien likumsargi Viļņā aizturēja 26 cilvēkus pēc nekārtībām pie parlamenta ēkas. Mītiņa dalībnieki iebilda pret ierobežojumiem, ko valdība iecerējusi noteikt cilvēkiem bez imunitātes pret koronavīrusu. Protesta akcijas dalībnieku izgaiņāšanai pielietota asaru gāze. Vienlaikus notika nekārtības nelegālo migrantu nometnē Rudininku ciemā Šaļčininku rajonā. Nelegālie migranti sāka lauzt žogu, 20 cilvēki aizbēguši no nometnes, taču vēlāk tika aizturēti.
Ziņu lente
0