Latvijā

Viena izsole pēc otras: Latvijas dzelzceļš izpārdod nekustamos īpašumus un zemi

© Sputnik / Sergey Melkonov"Latvijas dzelzceļš"
Latvijas dzelzceļš - Sputnik Latvija, 1920, 04.08.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Latvijas dzelzceļš" 18. augustā organizē izsoli, kurā plāno pārdot nekustamo īpašumu Daugavpilī Bruģu ielā 33.
RĪGA, 4. augusts — Sputnik. "Latvijas dzelzceļš" pārdos izsolē nekustamo īpašumu Daugavpilī, sākotnējā cena – 23 465 eiro, ziņo oficiālais izdevums "Latvijas Vēstnesis".
Lote iekļauj piecas ēkas Bruņu ielā 33: divas sūkņu stacijas, transformatoru apakšstaciju, saimniecības ēku un tualeti, kā arī zemes gabalu.
Maksa par dalību izsolē – 182 eiro, nodrošinājuma iemaksa – 10% no lotes sākotnējās cenas.
Железная дорога - Sputnik Latvija, 1920, 27.07.2021
Latvijā
Kravu nav, sliedes var nelabot: LDz likvidē meitas uzņēmumu
Iepriekš Sputnik Latvija vēstīja, ka kravu pārvadājumu krituma fonā "Latvijas dzelzceļš" izstrādājis jaunu biznesa modeli, kam vajadzētu palīdzēt uzņēmumam pārvarēt krīzi. LDz jaunais biznesa modelis paredz paplašināt sniedzamo pakalpojumu spektru, iekļaujot tajā jūras un automašīnu ekspedīcijas pakalpojumus, kā arī termināļu un noliktavu pakalpojumus.
Līdztekus "Latvijas dzelzceļš" pārvērtējis iespējas īstenot plānotos un sāktos projektus, kas saņem ES struktūrfondu finansējumu. Uzņēmums nolēmis atteikties no dzelzceļa elektrifikācijas projekta īstenošanas. Tas bija ieplānots saiknē ar Daugavpils stacijas pieņemšanas parka un tā piebraucamo ceļu attīstības projektu.
Tāpat "Latvijas dzelzceļš" ir spiests samazināt darbinieku skaitu un atbrīvojas no nevajadzīgiem nekustamajiem īpašumiem un neprofila aktīviem.
Ziņu lente
0