Viedoklis

Muļķu zeme. Anglija stāsta par slepenu specoperāciju pret Krieviju

CC0 / PxHere / Британские военные
Британские военные - Sputnik Latvija, 1920, 21.07.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viņi stāsta par saviem slepenajiem plāniem, taču tas vēl nav pats smieklīgākais. Daudz jocīgāk būs, ja viņi patiešām sāks tos īstenot.
Izklausās jau varen daudzsološi, atzīmēja radio Sputnik autors Mihails Šeinkmans. Viņiem ir četri tūkstoši izcilu karavīru. Viņi ir tur, kur ir bīstami, kuri ir terorisms un algotņi. Un viņi sāk savu slepeno misiju. Patiešām, elpu aizraujoši.
Mazliet mulsina vien tas, ka tas nav nekāds grāvēja atstāsts, tā ir ziņa par īstu britu speciālo uzdevumu vienības slepeno operāciju. Tādas patiesībā nav pieņemts atklāt. Nu, vismaz līdz brīdim, kamēr tā nav noslēgta. Bet te – tieši un atklāti.
Корабли стран НАТО в Черном море - Sputnik Latvija, 1920, 08.07.2021
Viedoklis
"Pakaitināt krievu lāci". Kādas provokācijas gaidāmas Melnajā jūrā
"Mēs organizēsim bīstamākas operācijas ar mērķi stāties pretī citām valstīm, pievērsīsimies sarežģītiem, kompleksiem uzdevumiem pret Krieviju un Ķīnu," ģenerālis Marks Totens dēvē sevi par šī grupējuma brigadieri. Lai arī neviens viņu nespīdzināja. Viņš pats visu izstāstīja britu Times.
Avīze arī ir varena. Viņiem vajadzēja ģenerāli nodot pretizlūkošanai, bet viņi visu uzdrukāja. Iznāk, tagad arī Krievija ir informēta, tātad – gatava.
Ja tā nav muļķība, sajaukta ar godkāri augstsprātību, tad varianti ir divi: vai nu tas ir mēģinājums atstāt krievu spiegus dīkā, vai smalka dezinformācijas spēle.
Apsolīties un neatnākt. Bet krievi viņus gaidīs, gaidīs, visas acis izskatīs, apvainosies, apraudāsies. Un zaudēs modrību. Patiešām, viltīgs plāns.
Tomēr tas vēl nav pats smieklīgākais, ka viņi stāsta par saviem slepenajiem plāniem. Daudz jocīgāk būs, ja viņi patiešām sāks tos īstenot. Bet komēdijas fināls jau ir zināms. Mapīte kādā autobusa pieturā kaut kur Kentā.
Ziņu lente
0