Latvijā

"Tur dzīvo bomži": Gazmanovs pārdomā sava mājokļa likteni Jūrmalā

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasПевец Олег Газманов
Певец Олег Газманов - Sputnik Latvija, 1920, 16.07.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas estrādes zvaigzne Oļegs Gazmanovs kopš 2014. gada nevar nokļūt savā dzīvoklī Jūrmalā.
RĪGA, 15. jūlijs — Sputnik. Krievijas estrādes dziedātājs Oļegs Gazmanovs ir dziļi vīlies par situāciju, kas izveidojusies ar viņa dzīvokli Jūrmalā, kur viņš nevar nokļūt jau vairākus gadus. To viņš pastāstīja intervijā pēc telekanāla "MUZ-TV" koncerta, kas notika Maskavā, vēsta izdevums dni.ru.
Atgādināsim, ka skatuves māksliniekam kopš 2014. gada aizliegta iebraukšana Latvijā. "Melnajā sarakstā" viņu iekļāva Latvijas ĀM politisku motīvu dēļ.
Российский пародист Дмитрий Грачев на премьере фильма История Дэвида Копперфилда в отеле Ararat Park Hyatt. - Sputnik Latvija, 1920, 10.01.2021
"Eksāmens notiek latviski": krievu komiķis par braucieniem uz Latviju un pilsonību
Gazmanovs atklāja, ka godīgi maksā nekustamā īpašuma nodokļus Latvijā, bet apmeklēt valsti, padzīvot savā dzīvoklī Jūrmalā nevar. Pagaidām viņš to neplāno pārdot, jo zaudēs naudu.
"Es kārtīgi maksāju lielus nodokļus par nekustamo īpašumu Baltijā, ceļu Latvijas ekonomiku, lai arī aizbraukt uz turieni vēl aizvien nevaru, - pastāstīja dziedātājs. – Tiesa, pagaidām pārdot mājokli Jūrmalā neplānoju. Cenas tur kritušās tik pamatīgi, ka vienkārši ir žēl atdot trīsreiz lētāk nekā pirku. Pie tam cenas sabruka pēc tam, kad mani pārstāja ielaist valstī – paši sevi sodījuši!" konstatēja dziedātājs.
Gazmanovs atzinās: viņam nav zināms, kas notiek viņa dzīvoklī, viņš pat pieļāva – varbūt tur jau apmetušies bomži, jo dzīvokli neviens neuzrauga.
"Droši vien tur dzīvo bomži vai māja jau sabrukusi – es nezinu. Es nejokoju!" atzina dziedātājs.
Latvija ir ļoti populāra Krievijas zvaigžņu vidū. Piemēram, Alla Pugačova kopā ar dzīvesbiedru Maksimu Galkinu vasaras sezonu labprāt pavada Jūrmalā.
Oļegs Gazmanovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija, 1920, 06.06.2018
Oļegs Gazmanovs nevar nokļūt pats savā dzīvoklī Jūrmalā
Dzīvoklis Jūrmalā ir arī Borisam Moisejevam, mājokli iegādājies šoumens Aleksandrs Reva.
Nekustamie īpašumi Jūrmalā ir Barščevska un Vitorgana ģimenēm. Mājā iepretim Krievijas vēstniecības rezidencei Jūrmalā dzīvokļi ir Vladimiram Vinokuram, Aleksandram Masļakovam un Valērijam Sjutkinam.
Mellužos māju uzcēlis, apprecējies un tēva godā ticis bijušais Jautro un atjautīgo kluba loceklis Sergejs Svetlakovs. Dzīvokļus Jūrmalā iegādājies Arkādijs Ukupņiks un Larisa Doļina.
Ziņu lente
0