Krievijā

"Rosteh" publicējis jaunās kara lidmašīnas fotogrāfijas

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasAviācijas un kosmosa salona "MAKS 2021" noslēgums
Aviācijas un kosmosa salona MAKS 2021 noslēgums - Sputnik Latvija, 1920, 16.07.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas valsts korporācija "Rosteh" apsolīja nodemonstrēt aviācijas un kosmosa salonā "MAKS 2021" jaunāko kara lidmašīnu.
RĪGA, 16. jūlijs — Sputnik. Krievijas valsts korporācija "Rosteh" publicējusi savā lapā sociālajā tīklā Facebook jaunākās kara lidmašīnas forogrāfiju – tā kļūs par galveno pirmizrādi aviācijas un kosmosa salonā "MAKS 2021", vēsta RIA Novosti.
Fotouzņēmumā lidaparātu slēpj apvalks. Korporācijas pārstāvji papildināja publikāciju ar amizantu uzrakstu "Wanna see me naked?" ("Vai gribi redzēt mani izģērbtu?").
Jaunā lidaparāta prezentāciju Apvienotā aviobūves korporācija anonsēja nedēļas sākumā, tomēr nekādu papildu informāciju nesniedza. Aviācijas nozares eksperts Oļegs Panteļejevs ir pārliecināts, ka tas būs vieglais taktiskais piektās paaudzes iznīcinātājs ar lielu noderīgo kravu un mūsdienīgiem aviācijas cīņas līdzekļiem. V-formas aste un spārna kontūra, pēc speciālista domām, liecina par mazpamanāmības tehnoloģiju pielietojumu.
Šogad Starptautiskais aviācijas un kosmosa salons "MAKS" svinēs savu 15. jubileju. Izstāde aizritēs 20.-25. jūlijā Piemaskavas Žukovskā. Visi pasākumi organizēti, ņemot vērā ierobežojumus koronavīrusa izplatības mazināšanai. Sniegta informācija arī par translācijām "Rosteh" un AAK kanālos YouTube.
Ziņu lente
0