Latvijā

Pasta nodaļa mājās: "Latvijas Pasts" piedāvā mājas pakomātus

Почта Латвии - Sputnik Latvija, 1920, 30.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Privātmāju īpašnieki varēs uz visiem laikiem aizmirst par pasta nodaļu apmeklēšanu sūtījumu saņemšanai un uzstādīt pakomātu pie savas mājas.
RĪGA, 30. jūnijs - Sputnik. No šā gada augusta Latvijas iedzīvotāji varēs pasūtīt pakomāta uzstādīšanu pie savas mājas, pastāstīja "Latvijas Pasts" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns, radio Baltkom intervijā.
Pagājušais gads ir kļuvis par veiksmīgu interneta tirdzniecībai – pakomātu pakalpojumus ir izmantojusi vairāk nekā puse no Latvijas mājsaimniecībām. Visi uzņēmumi, kas veic sūtījumu piegādi, saskārās ar vietu trūkumu pakomātos un laiku pa laikam vērsās pie Latvijas iedzīvotājiem ar lūgumu ātrāk izņemt savus sūtījumus.
Почтовый ящик  - Sputnik Latvija, 1920, 19.06.2021
Latvijā
Trīs kastes nedēļai: kam piegādā pārtiku "Latvijas Pasts"
Tagad pie privātas mājas varēs izvietot pakomātu un saņemt pasta sūtījumus. Kā ziņots projekta mājaslapā, patlaban pakomāts pieejams vienā izmērā — 53,5 x 121,5 x 71,5 cm, tajā ietilpst līdz 5 pārtikas iepirkumu maisiņiem vai arī 44 standarta izmēra kurpju kastēm. Pakomātu varēs atvērt, izmantojot aplikāciju viedierīcē.
Pēc Vilcāna vārdiem, pateicoties jaunajai funkcijai, pasta klienti varēs saņemt un sūtīt sūtījumus daudz ērtāk nekā iepriekš.
"Projektu attīsta mūsu meitas uzņēmums, tas saucās "Mājas pakomāts", tāpēc mums šķiet, ka daudziem mūsu klientiem būs interese par šo pakalpojumu," stāsta Vilcāns.
Mājas pakomāti būs paredzēti sūtījumu nosūtīšanai un saņemšanai, piemēram, preču piegādei no lielveikaliem.
Собака - Sputnik Latvija, 1920, 19.04.2021
"Latvijas Pasts" sūdzas par suņu īpašniekiem: cieš pastnieki!
"Privātmājām šīs pakalpojums būs daudz aktuālāks nekā pastkaste. Mūsu mērķis ir, lai caur šo pakomātu varētu saņemt sūtījumus no veikaliem. Vēlāk, ja būs interese, sūtījumus varēs arī nosūtīt " stāsta "Latvijas Pasts" vadītājs.
Sīkāku informāciju var uzzināt majaspakomats.lv mājaslapā. Tāpat portālā var jau reģistrēties un pieteikties sava mājas pakomāta uzstādīšanai.
Ziņu lente
0