Latvijā

Sāk zīmola "Dzintars" produkcijas eksportu uz Gruziju

© Sputnik / Sergey MelkonovТоржественное открытие магазина Dzintars на территории центра отдыха Lido
Торжественное открытие магазина Dzintars на территории центра отдыха Lido - Sputnik Latvija, 1920, 18.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Dzintars" kosmētika tiks pārdota vairāk nekā 500 Gruzijas veikalos un aptiekās.
RĪGA, 18. jūnijs — Sputnik. Latvijas kosmētikas ražotājs SIA "H.A.Brieger" uzsāk zīmola "Dzintars" produkcijas eksportu uz Gruziju, vēlāk veikalus atvērs arī Krievijā un Uzbekistānā, raksta Тvnet.lv.
Pirmā eksporta krava ar "Dzintars" produkciju devās uz Gruziju 16. jūnijā, plānots, ka pārdošanā tā paradīsies apmēram pēc trim nedēļām.
Работа салона красоты в Иванове - Sputnik Latvija, 1920, 09.03.2021
Bijušais "Dzintars" īpašnieks kļuvis par skaistumkopšanas salona īpašnieku
"H.A.Brieger" eksportē uz Gruziju pilnu kosmētikas produktu klāstu - tie tiks pārdoti vairāk nekā 500 veikalos un aptiekās.
Kopš 2021. gada maija beigām produkcija "Dzintars" tiek pārdota arī Igaunijas un Lietuvas interneta veikalos un atsevišķos tirdzniecības tīklos. Turklāt tuvākajā laikā plānots uzsākt eksportu uz Uzbekistānu un Krieviju.
Tiesa atzina "Dzintaru" par maksātnespējīgu 2019. gada 12. novembrī. Uzņēmums apturēja ražošanu, pakāpeniski tika likvidēti arī tā firmas veikali. Šī gada augustā "Dzintara" aktīvus par 5,5 miljoniem eiro iegādājās SIA "Ritrem", kurš pieder "Skinest Group".
Jau 2021. gada janvāra sākumā kompānijas pārstāvji paziņoja par nosaukuma maiņu pret "H.A.Brieger".
Atšķirībā no uzņēmuma iepriekšējā īpašnieka, kurš netērēja naudu reklāmai, jaunie īpašnieki nolēma aktīvi nodarboties ar reklāmu un mārketingu.
Ziņu lente
0