Video

"Mr. President, are you a killer?" Ko Putins atbildēja telekanāla NBC žurnālistam

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Fragments no Krievijas prezidenta Vladimira Putina intervijas telekanālam NBC: Krievijas valsts vadītājs atbildēja uz provokatīviem amerikāņu žurnālista jautājumiem.
Krievijas prezidents Vladimirs Putins intervijā amerikāņu telekanāla NBC žurnālistam atbildēja uz jautājumu "Mr. President, are you a killer?"
Žurnālists lūdza Putinu komentēt ASV prezidenta Džozefa Baidena izteikumu, kurš savas prezidentūras sākumā apstiprinoši atbildēja uz jautājumu, vai "viņš uzskata Putinu par slepkavu".
Putins paziņoja, ka sava darba laikā pieradis pie uzbrukumiem no dažādām pusēm ar visdažādākajiem ieganstiem, dažādas kvalitātes un asprātības, un tādi izteikumi viņu nepārsteidz.
Prezidents paskaidroja, ka starptautiskajā arēnā valstis ir gan partneri, gan sāncenši, tāpēc tādos konkurences apstākļos iespējami visdažādākie izteikumi.
"Ar tiem cilvēkiem, ar ko mēs strādājam, mēs strīdamies starptautiskajā arēnā. Mēs neesam līgavainis un līgava, nezvēram viens otram mūžīgu mīlestību un draudzību. Mēs esam partneri un dažviet sacenšamies viens ar otru. Tādas apsūdzības esmu dzirdējis desmitiem," teica Putins.
Ko vēl Krievijas līderis teica par valsts attiecībām ar ASV, rāda intervijas fragments, kas publicēts RT kanālā YouTube krievu valodā.
Ziņu lente
0