Politika

Amerikāņiem pirms samita gribas pārbaudīt, kā Krievija "apguvusi mācību"

© AFP 2023 / MANDEL NGANDžo Baidens
Džo Baidens - Sputnik Latvija, 1920, 12.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Telekanāla Fox News vietnes apmeklētājus pārsteiguši Džo Baidena izteikumi pirms tikšanās ar Krievijas valsts vadītāju Vladimiru Putinu.
RĪGA, 12. jūnijs — Sputnik. Telekanāla Fox News vietnes apmeklētājus pārsteiguši Džo Baidena izteikumi pirms tikšanās ar Krievijas valsts vadītāju Vladimiru Putinu, vēsta RIA Novosti.
Piemēram, internetā tiek kritizēti ASV valsts vadītāja vārdi par nodomu stāties pretī Maskavas "kaitnieciskajai darbībai", kas sekoja tūlīt pēc paziņojuma par to, ka ASV "nemeklē konfliktu" ar Krieviju.
ASV prezidents Džo Baidens - Sputnik Latvija, 1920, 11.06.2021
Viedoklis
Baidens pārvēršas par "Putina izsūtāmo puiku"
Savos komentāros lietotāji pastāstīja, kādi, pēc viņu domām, varētu būt abu līderu tikšanās rezultāti.
"Es domāju, krievi ir apguvuši mācību un nekad nenoticēs nevienam ASV administrācijas paŗstāvju vārdam, it īpaši šim viltvārdim," uzrakstīja kāds vietnes apmeklētājs.
"Putins uzvarēs ar nokautu pirmajā raundā," ir pārliecināts kāds cits.
"Džo, labāk izgulies kārtīgi prezidenta lidmašīnā. Putins tevi dzīvu apēdīs," komentāros izskanēja ironija.
Встреча Владимира Путина с Джозефом Байденом в Москве, 2011 - Sputnik Latvija, 1920, 27.05.2021
Politika
"Putins viņu apēdīs". Amerikāņi prognozē Baidena izgāšanos sarunā ar Putinu
"Ceru, ka Putina un Baidena tikšanās ilgs četras, piecas, sešas stundas. Būs jocīgi paskatīties, kā Baidens sāks snaust savā krēslā. Un, protams, to mums amerikāņu "brīvā prese" neparādīs, nāksies sekot ārvalstu izdevumiem," bija sarūgtināts telekanāla skatītājs.
"Šī tikšanās parādīs, kas notiem, kad zaķis sastop vilku Sibīrijas tundras plašumos. Domāju, jūs saprotat, kurš te ir vilks, kurš – zaķis..." atzīmēts komentāros.
Putina un Baidena tikšanās notiks 16. jūnijā Ženēvā. Kremlis pastāstīja, ka prezidenti plāno apspriest Krievijas un ASV attiecības, stratēģisko stabilitāti, kā arī cīņu ar Covid-19 un reģionālo konfliktu noregulēšanu.
Ziņu lente
0