Ne centa nav samaksājuši: Raimonds Pauls iekļuvis saldējuma reklāmā

© Sputnik / Евгений Биятов / Pāriet pie mediju bankasКомпозитор Раймонд Паулс
Композитор Раймонд Паулс - Sputnik Latvija, 1920, 03.06.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Raimonds Pauls nezināja, ka Rīgā kursē tramvajs ar saldējuma "Pols" reklāmu. Tās sauklis nemainīgi asociējas ar komponista vārdu.
RĪGA, 3. jūnijs — Sputnik. Komponists Raimonds Pauls bija ļoti pārsteigts, uzzinot, ka Rīgā kursē tramvajs ar saldējuma "Pols" reklāmu, kurā lieliem burtiem rakstīts: "Raimonda Pola jaunās dziesmas," stāsta žurnāls "Privātā Dzīve".
Pauls konstatēja, ka par to nav saņēmis ne centa: "Te jau viens otrs darās, kā viņam ienāk prātā... Tas tāpēc, ka viņi nezina, ko tas nozīmē Rietumos - samaksāt par reklāmu," dusmīgi izteicās Pauls.
Раймонд Паулс - Sputnik Latvija, 1920, 11.03.2021
Raimonds Pauls: acis man izglāba padomju kara ārsts
Katram latvietim tāds sauklis nemainīgi asociējas ar maestro, un daudzi, to pamanot, domā, ka komponists reklamē saldējumu.
Kompānijas "Food Union" saldējuma zīmolu vadītāja Sandra Usačeva atzīmēja, ka zīmola "Pols" 50.gadu jubilejā meklēti vārdi un frāzes, kas fonētiski saderēja ar "Pola" nosaukumu.
Грандиозный концерт Раймонда Паулса с Биг-бендом Латвийского радио и струнной группой оркестра Sinfonietta Rīga в Юрмале  - Sputnik Latvija, 1920, 18.01.2021
Krievijā laiku Paula koncertam atraduši, LTV – ne: Saeimas deputāts rājas
Ziņu lente
0