"Tai jādara beigas": japāņu lasītāji aicina "likvidēt" Krieviju

© Sputnik / Виталий Аньков / Pāriet pie mediju bankasКорабли морских сил самообороны Японии прибыли во Владивосток
Корабли морских сил самообороны Японии прибыли во Владивосток - Sputnik Latvija, 1920, 30.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Japāņi sašutuši par Krievijas JKF manevriem arktiskajā reģionā, Krievijas militārās infrastruktūras paplašināšanos aiz Polārā loka un Ziemeļu jūras ceļu.
RĪGA, 30. maijs — Sputnik. Portāla Yahoo News Japan lasītāji sašutuši par Krievijas mācībām Arktikā, stāsta RIA Novosti.
Хотите увидеть Край света? Смотрите — это Шикотан, здесь заканчивается Россия - Sputnik Latvija, 1920, 07.12.2020
ASV "uzdāvinājušas" Kuriļus Japānai. KF ĀM ieteica nepārkāpt robežas
Vietnē publicēts raksts, kas veltīts Krievijas JKF manevriem arktiskajā reģionā, Krievijas militārās infrastruktūras paplašināšanai aiz Polārā loka, jaunajam Krievijas bruņojumam un Ziemeļu jūras ceļam.
Daži lasītāji nolēmuši, ka Krievija it kā gatavojot uzbrukumu Japānai.
"Sasilšanas rezultātā ostas tagad tiek ekspluatētas pat ziemā. Tas nozīmē, ka pieaudzis uzbrukuma risks Japānai. Krievija kopā ar Ķīnu var uzbrukt Japānai un Taivānai. Vairs nedrīkst zaudēt modrību. Japānu ielenc agresīvas valstis. Laiks padomāt par kodolieročiem. Vajag steidzami mainīt Konstitūciju," izteicās Amuwe.
"Ja tādas diktatūras kā Ķīna un Krievija netiks pilnībā likvidētas, pasaulei mieru neredzēt. Viņi jebkurā gadījumā parādīs zobus. Un kaitējums būs milzīgs. Tām jādara beigas, kamēr vēl nav par vēlu," komentētājs Kirk aicināja sākt apņēmīgus soļus.
"Ziemeļu jūras ceļš nav Krievijas īpašums. Ja tā izvirzīs pretenzijas, Japānai jāatbild, ierobežojot izbraukšanu pa Austrumu kanālu. Japāna ieņem stratēģisku stāvokli Ziemeļu jūras ceļā. Ir iespējams nelaist Krievijas un Ķīnas kuģus," lasītājs Yaf ierosināja atbildes pasākumu.
"Ko nozīmē spēcīga lielvalsts? Tā vienkārši ir vēlme sagrābt to, kas viņam nepieder. Krievija vienmēr ir vēlējusies neaizsalstošu ostu, tāpēc paplašinājusi ekspansiju uz dienvidiem," piebilda Xyz.
"Japānai, ASV un Eiropai ir jābūvē ledlauži, lai nodrošinātu kuģošanas brīvību Ziemeļu Ledus okeānā," uzskata Dto.
Ziņu lente
0