Bulgāriem radušās aizdomas, ka NATO gatavo uzbrukumu Krievijai

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasВоеннослужащие США на церемонии открытия совместных военных учений Украины и стран НАТО Rapid Trident-202
Военнослужащие США на церемонии открытия совместных военных учений Украины и стран НАТО Rapid Trident-202 - Sputnik Latvija, 1920, 29.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bulgāru izdevuma lasītājiem radies iespaids, ka NATO ar savām mācībām Austrumeiropā pūlas izprovocēt un sakaitināt Maskavu.
RĪGA, 29. maijs — Sputnik. Bulgārijas avīze "Fakti" veikusi aptauju par NATO gaidāmajām plaša mēroga mācībām Austrumeiropā. Vairāk nekā puse lasītāju secināja, ka alianse gatavojas uzbrukt Krievijai, vēsta RIA Novosti.
Izdevuma vietnē izvērsās diskusija par pētījuma rezultātiem. Daudzi pauda pārliecību, ka militārajam blokam ir agresīvi plāni attiecībā pret Maskavu.
"Kāpēc NATO organizē plašas mācības Austrumeiropā? Tāpēc, ka jau vairāk nekā 70 gadus sarkanais karogs nav plīvojis virs Reihstāga," uzrakstīja viens no komentētājiem.
Cits pauda viedokli, ka manevri ir tikai "ieroču žvadzināšana" pie Krievijas robežām.
"Cik reizes NATO mācības notikušas ASV teritorijā?" viņš painteresējās.
"Bez Amerikas pasaule būtu daudz labāka vieta dzīvei," pieļāva cits lasītājs.
Vietnes apmeklētājs ar lietotājvārdu "Некой си" ir pārliecināts, ka Ziemeļatlantijas alianse nevēlas uzbrukt Krievijai, taču vēlas demonstrēt gatavību sagrābt tās bagātības.
Viņam piekrita cits autors – pēc viņa domām, NATO pūlas izprovocēt un sakaitināt Maskavu.
Komentētājs ar pseidonīmu "Болгарин" nosauca par idiotiem tos, kuri uzskata par iespējamu organizācijas uzbrukumu Krievijai.
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Latvija, 1920, 27.05.2021
Viedoklis
Putins apsolīja "izsist zobus". Iespējas ir
"Kurš normāls cilvēks upurētu labklājību, brīvību un dzīvību, lai iegūtu Kremļa dzimtcilvēka nožēlojamo likteni!" viņš bija sašutis.
Savukārt lietotājs "Сандо" uzrakstīja, ka NATO valstis jau sen būtu uzbrukušas Krievijai, ja tai nebūtu kodolieroču.
"ASV karos līdz pēdējam bulgāru, rumāņu, grieķu, turku, albāņu, kosoviešu, ukraiņu, poļu, baltiešu kareivim pret Krieviju," izskanēja diskusijā.
Cits lasītājs atgādināja par amerikāņu iebrukumiem Irākā, Serbijā, Sīrijā un Afganistānā, uzsverot, ka tie visi notikuši bez ANO Drošības padomes piekrišanas.
 
Ziņu lente
0