Kā aizbraukt uz Lielbritāniju un atrast darbu visam mūžam? Ir vakance

© AFP 2023 / Fabrice CoffriniБританский флаг на фоне Биг-Бена в Лондоне
Британский флаг на фоне Биг-Бена в Лондоне - Sputnik Latvija, 1920, 22.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zemeņu vākšana Lielbritānijas laukos ir tikai sezonas darbs, toties pārvaldnieks viduslaiku pilī – tas ir darbs visam mūžam.
RĪGA, 22. maijs — Sputnik. Britu aristokrāti – Sent-Obinu ģimene no Kornvolas meklē pārvaldnieku pilij Svētā Miķeļa kalna salā, stāsta Dailymail.co.uk.
Sala, uz kuras atrodas pils, atrodas 500 metru attālumā no krasta. Līdz tai var nokļūt ar laivu vai pa īpašu ceļu, kas paisuma laikā slēpjas zem ūdens. Tāpēc darba devēji vilina ar iespēju paslēpties no pilsētas trokšņa. Piedevām viņi garantē stabilitāti uz visu mūžu, jo interesentiem piedāvā strādāt pilī visu atlikušo mūžu, kā arī atbilstošu algu.
Лампочка - Sputnik Latvija, 1920, 06.06.2020
Zviedrijā parādījies "sapņu darbs" ar atalgojumu 2300 dolāri mēnesī
Pils pārvaldnieka amata kandidātam jābūt gatavam dzīvot tajā vismaz 5 dienas nedēļā. Viņš uzņemsies atbildību par drošību, uzņems viesus, pieskatīs pilī esošās kolekcijas un sazināsies ar apakšuzņēmējiem, kuri apkalpo pili. Pārvaldnieku var palūgt pārvietot mēbeles, veikt uzkopšanu un piekārt gleznas.
Atzīmēts, ka dzīve uz salas nav gluži sastingusi. Pirms Covid-19 pandēmijas salu ik gadus apmeklēja līdz 350 tūkstoši tūristu. Pie tam pilī pastāvīgi dzīvo Džeims un Mērija Sent-Obini, viņiem ir četri bērni. Uz salas atrodas vēl aptuveni 30 cilvēki.
Ziņu lente
0