Futbola aģenta slepkavība Rīgā: policija meklē aculieciniekus

© PixabayПистолет в руках, архивное фото
Пистолет в руках, архивное фото - Sputnik Latvija, 1920, 14.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgā trešdien, 14. aprīlī, Purvciemā nošāva cilvēku. Valsts policija lūdz atsaukties aculieciniekus un autovadītājus ar videoreģistratoriem. Policisti garantē anonimitāti.
RĪGA, 14. aprīlis - Sputnik. Latvijas Valsts policija savā Facebook lapā ziņo par trešdien, 14. aprīlī notikušo uzbrukumu. Purvciemā tika nošauts cilvēks.
Kā vēsta Mixnews.lv, tas bija futbola aģents Romans Bezzubovs. Latvijas Iekšlietu ministrs vadītājs Sandis Ģirģens arī apliecināja, ka bojā gājušā vārds ir zināms, bet precīzāku informāciju nesniedza.
Ģirģens uzsvēra, ka policija šobrīd "atstrādātas ātrās versijas" un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.
Savukārt portāls Jauns.lv ziņo, ka Valsts policijai ir izdevies noteikt, ka slepkavībā var būt iesaistīti vismaz divi cilvēki. Uzbrucēji pārvietojušies ar melnās krāsas BMW X5 markas automašīnu ar tonētiem aizmugurējiem stikliem.
Policisti lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.
Zvanīt var pa tālruni 110. Policisti garantē anonimitāti un lūdz nebaidīties vērsties policijā.

Kas ir zināms par nošauto aģentu?

Romāns Bezzubovs pārstāvēja tādus klubus kā Rīgas "Daugava", "Jūrmala", "Jūrmala VV".
Latvijas čempionātā viņš bija nospēlējis gandrīz 300 spēles un bija iekļauts 30 futbolistu sarakstā, kuri aizvadījuši visvairāk mačus (282) nacionālajā virslīgā.
Pēc spēles karjeras beigām kļuva par futbola aģentu. Viņa klientu vidū bija Latvijas izlases spēlētāji Vitālijs Jagodinskis un Vladislavs Soloveičiks, Ukrainas jauniešu izlases pussargs Nikolajs Musolitins.
Ziņu lente
0