airBaltic maijā sāks regulārus lidojumus uz Grieķiju

© Sputnik / Sergey MelkonovСамолет Airbus a220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига
Самолет Airbus a220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija, 1920, 08.04.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc airBaltic ģenerāldirektora Martina Gausa teiktā, pēc epidemioloģiskās situācijas uzlabošanas valstī pieaugs arī pieprasījums pēc lidojumiem, tāpēc kompānija gatavo vairākus jaunus galamērķus.
RĪGA, 8. aprīlis - Sputnik. Latvijas nacionālā lidsabiedrība maijā sāks regulāros lidojumus jaunā maršrutā, raksta Press.lv. No 15. maija lidmašīnas lidos uz Irakliju.
Plānots, ka lidojumi tiks veikti divas reizes nedēļā ar Airbus A220-300 lidmašīnām. Lētākā biļete abos virzienos maksās 179 eiro.
Aviokompānijas ģenerāldirektors Martins Gauss uzsvēra, ka airBaltic ir lieli plāni gaidāmajai vasaras sezonai. Viņš atzīmēja, ka, vakcinācijas tempiem pieaugot, ir cerība, ka pieaugs arī pieprasījums pēc lidojumiem un tad uzņēmums būs gatavs piedāvāt pasažieriem plašu galamērķu klāstu.
Самолет Airbus a220-300 авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija, 1920, 07.04.2021
Lidmašīnas nelido, taču jākontrolē: Civilās aviācijas aģentūrai piemeta naudu
"Ja ceļošana kā tāda būs iespējama un epidemioloģiskā situācija uzlabosies, pieaugot vakcinācijas jaudai, pieprasījums pēc lidojumiem atjaunosies. Mēs tam būsim gatavi, tādēļ papildus Iraklijai Grieķijā mēs turpmākajās dienās paziņosim vēl par vairākiem jauniem galamērķiem. Šajā vasaras sezonā "airBaltic" plāno piedāvāt plašu, drošu savienojumu klāstu no Rīgas, teica Gauss.
4. aprīlī airBaltic atsāka lidojumus uz Sanktpēterburgu, kopumā aprīļa laikā tiks veikti 16 lidojumi ar Airbus A220-300. Reisi tiek organizēti pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās. Izlidošana no Rīgas — plkst. 08:00, ielidošana Sanktpēterburgā — plkst. 09:10, tad no Sanktpēterburgas — plkst. 10.00, ielidošana Rīgā — plkst. 11.15. Laiks ceļā nedaudz vairāk par vienu stundu.
Tāpat ieteicams iepriekš iepazīties ar ieceļošanas nosacījumiem katrā valstī pandēmijas apstākļos. Visās valstīs joprojām ir spēkā vairāki ierobežojumi saistībā ar Covid-19 izplatības riska mazināšanu.
Ziņu lente
0