Video

Atkārtots uzbrukums Kapitolijam Vašingtonā: gājis bojā policists

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vašingtonā noticis pārdrošs uzbrukums Kapitolijam. Nezināma persona taranēja kontrolpunktu pie ēkas un sabrauca divus policistus.
Caurlaides punktā pie Kapitolija Vašingtonā noticis skandalozs incidents. Nezināma persona taranēka kontrolpunktu un sabrauca divus policistus, kuri to apsargāja. Policisti nogādāti slimnīcā, kur viens no viņiem miris.
Pie tam policija paziņoja, ka uzbrucējs pēc avārijas izkāpis no automašīnas ar nazi rokās un atteicies pakļauties kārtības sargiem.
Atzīmēts, ka, saskaņā ar provizoriskiem datiem, incidents nav saistīts ar terorismu. Tomēr ir informācija par to, ka notikuma vietā skanējuši šāvieni.
Paskatieties, kas notiek incidenta vietā.
Atgādināsim, ka janvārī milzīgs Donalda Trampa piekritēju pūlis ar karogiem un lozungiem ieleca Kapitoliju, kur kongresmeņi plānoja apkopot prezidenta vēlēšanu rezultātus.
Aplenkums pārauga sadursmēs ar policiju un galu galā protest dalībnieki ielauzās valdības ēkā. Likuma sargi izmantoja asaru gāzi un trokšņa granātas. Viena sieviete tika smagi ievainota un vēlāk mira slimnīcā. Pēc tam tika saņemta informācija par vēl trim bojāgājušajiem.
Ziņu lente
0